ULAŽITE U SVOJE ZNANJE

Još jedan tekst o edukaciji na mom blogu.  U zadnje vreme edukaciji posvećujem dosta pažnje, jer sam se i sama uverila koliko pomaže i koristi. Kroz ovaj tekst ispričaću vam moje iskustvo, jer čovek se uči dok je živ.

Naime, pre skoro godinu dana krenula sam sa novinarskom praksom na portalu iSerbia. Ovom prilikom bih se zahvalila svima, a posebno mojoj mentorki Katarini Stanojević, koja je odličan novinar, mentor i pre svega dobar čovek. Odmah moram da napomenem da mi je ona nesebično pomagala u svemu. Odgovarala je na milion mojih pitanja, nije je mrzelo da mi objašnjava jednu istu stvar više puta i znala je da pohvali, onako od srca.

Sa njom sam korak po korak uspešno obavila praksu u trajanju od 4 meseca pišući za portal iSerbia u rubrici Vesti. Pisala sam autorske tekstove, priređene vesti iz oblasti Zanimljivosti i Biznis i edukacija, radila intervjue, a u zadnje vreme i neku vrstu reportaže, odnosno Biz & Edu priče, na koje sam posebno ponosna.

Naučila me je bukvalno sve što sada znam o pravom pisanju vesti i hvala joj na tome beskrajno. Uz njenu pomoć, podršku i preneseno znanje dva puta sam bila izabrana za novinara meseca i kao nagradu dobila sam pohađanje kursa za web novinara na Kampster.

Uspešno sam ga završila i dobila sertifikat. Ne mogu da vam opišem taj osećaj. Trudila sam se i dan i noć. Želela da napišem što više tekstova, da ispunim obaveznu normu kako bih dobila dva puta titulu novinara meseca (da, za mene je to titula), jer sam silo želela da završim taj kurs za web novinara.

Pored sveg truda i zalaganja, a opet zahvaljujući divnoj mentorki Katarini unapređena sam, ali o tome nekom drugom prilikom. Želim da istaknem da je cilj ovog teksta da vas natera da učite konstantno. Da uvek nadograđujete svoje znanje kada vam se za to ukaže prilika. Ulaganje u sebe i u svoje znanje je vaša najveća investicija!

Još jednom bih se zahvalila celom timu portala iSerbia, mojoj mentorki Katarini, Kampster kursevima (koji su veoma edukativni i gde možete mnogo toga da naučite) i svim ljudima koji su verovali u mene i moje sposobnosti.

I ovo nije kraj, ovde se ne zaustavljam. Saradnju sa portalom nikako ne želim da prekinem, ali želim da se edukujem i da opravdam njihovo poverenje.

U međuvremenu sam postala asistent urednika rubrike Vesti iz kraja 🙂

Preuzeto sa sajta:

https://dolistyle.wordpress.com/

Autor: Lidija Gajić

 

2 COMMENTS

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom mestu?

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom...

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?...