TVRĐAVA KOJA SIJA TVRĐAVA KOJA SIJA

TVRĐAVA KOJA SIJA

Veze August 21, 2018 ShineM 2

Sami u životu birate šta ćete postati, da li koliba na vetru, drvena kućica ili baš tvrđava oko koje se prolama mesec, sunce,spajaju vode... TVRĐAVA KOJA SIJA

Sami u životu birate šta ćete postati, da li koliba na vetru, drvena kućica ili baš tvrđava oko koje se prolama mesec, sunce,spajaju vode i vetrovi. Budite sa svim tim u interakciji jer pristup vama samo vi možete da odobrite.

Dragi moji, samo vi možete pustiti druge u vaš život i dopustiti da se ponašaju prema vama kako vi zaslužujete.

Vrlo često pustimo osobu, otvorimo se, prihvatimo je, a ona nam zbog svojih lažnih uverenja, koja su joj preneta kao detetu, počne da ruši svet. Pokušavamo da shvatimo našu grešku,i dok tako propadamo mentalno i fizički,,taj vampir nas iscedi, posiše nam svaku kap krvi. Počinjemo da budemo ružni sebi spolja i iznutra, da mrzimo sve, da su nam svi loši i da je sve negativno.

Tu je ,,BOG” ili veliki Univerzum ili dajte naziv sami, samo verujte u pozitivnu veliku energiju.

Energija o kojoj pišem pomoći će vam u momentu vašeg definitivnog pada,poslati ,,Klik u glavu”, biće to možda scena iz filma ili neki događaj u životu koji će vas trgnuti.

Ustajte, brišite kolena, pokušavajte da dan za danom oživite opet. Vaša volja je nešto što mora biti najjače u vama, a takođe i vaša vera i želja.

Pokušaće opet nakon vašeg podizanja da vas obaraju, to je hrana pojedinih ljudi. Vi ćete do tada ojačati, padati, ustajati sa novim klikovima u glavi i duši i iz faze kolibe na vetru, prećićete u fazu kućice okružene prirodom. To nije dovoljno da se duhovno uzdignete, ali može vam pomoći i to je pravi jedini put. Uređujte vaše drveće, na kućicu dodajte cigle i to činite čitajući, slušajte druge fine duše i učite lepo od njih.

Svaka usvojena i primenjena misao i želja, dodaće vašoj tvrđavi novi kamen i novi cvet. Okeani oko vaše tvrđave jesu vaše suze koje su vas uzdigle tu gde ste sada. Bezbrižno se kupajte u tom okeanu, on je očišćen i osvešćen.

Ko želi do vas mora, naučiti plivati, leteti ili bez straha šumarkom do tvrđave. Samo takve ljude puštajte ka sebi, samo vam takvi ljudi trebaju, čisti, dragi i pozitivni.

Nikome ne dajte zbog njihovih lažnih uverenja,straha i kukavičluka da vam ruši snove i da vam ni jedna negativna misao ne dotakne ,,Auru koja sija”.

Autor: Sanja Đurđević

 • Andjela Vukcevic

  August 24, 2018 #1 Author

  Divan i jako poucan tekst.Sve je jako lijepo napisano i svaka rijec na mjestu.Svaka cast. 🙂

  Reply

  • ShineM

   August 24, 2018 #2 Author

   Hvala Anđela. Drago nam je da ti se dopao tekst. Nadamo se da ti se i ostatak sadržaja dopada 🙂

   Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *