TVRĐAVA KOJA SIJA

Sami u životu birate šta ćete postati, da li koliba na vetru, drvena kućica ili baš tvrđava oko koje se prolama mesec, sunce,spajaju vode i vetrovi. Budite sa svim tim u interakciji jer pristup vama samo vi možete da odobrite.

Dragi moji, samo vi možete pustiti druge u vaš život i dopustiti da se ponašaju prema vama kako vi zaslužujete.

Vrlo često pustimo osobu, otvorimo se, prihvatimo je, a ona nam zbog svojih lažnih uverenja, koja su joj preneta kao detetu, počne da ruši svet. Pokušavamo da shvatimo našu grešku,i dok tako propadamo mentalno i fizički,,taj vampir nas iscedi, posiše nam svaku kap krvi. Počinjemo da budemo ružni sebi spolja i iznutra, da mrzimo sve, da su nam svi loši i da je sve negativno.

Tu je ,,BOG“ ili veliki Univerzum ili dajte naziv sami, samo verujte u pozitivnu veliku energiju.

Energija o kojoj pišem pomoći će vam u momentu vašeg definitivnog pada,poslati ,,Klik u glavu“, biće to možda scena iz filma ili neki događaj u životu koji će vas trgnuti.

Ustajte, brišite kolena, pokušavajte da dan za danom oživite opet. Vaša volja je nešto što mora biti najjače u vama, a takođe i vaša vera i želja.

Pokušaće opet nakon vašeg podizanja da vas obaraju, to je hrana pojedinih ljudi. Vi ćete do tada ojačati, padati, ustajati sa novim klikovima u glavi i duši i iz faze kolibe na vetru, prećićete u fazu kućice okružene prirodom. To nije dovoljno da se duhovno uzdignete, ali može vam pomoći i to je pravi jedini put. Uređujte vaše drveće, na kućicu dodajte cigle i to činite čitajući, slušajte druge fine duše i učite lepo od njih.

Svaka usvojena i primenjena misao i želja, dodaće vašoj tvrđavi novi kamen i novi cvet. Okeani oko vaše tvrđave jesu vaše suze koje su vas uzdigle tu gde ste sada. Bezbrižno se kupajte u tom okeanu, on je očišćen i osvešćen.

Ko želi do vas mora, naučiti plivati, leteti ili bez straha šumarkom do tvrđave. Samo takve ljude puštajte ka sebi, samo vam takvi ljudi trebaju, čisti, dragi i pozitivni.

Nikome ne dajte zbog njihovih lažnih uverenja,straha i kukavičluka da vam ruši snove i da vam ni jedna negativna misao ne dotakne ,,Auru koja sija“.

Autor: Sanja Đurđević

2 COMMENTS

    • Hvala Anđela. Drago nam je da ti se dopao tekst. Nadamo se da ti se i ostatak sadržaja dopada 🙂

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti. Danas...

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled....

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom. Da...

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh. Uspešna...