TRIKOVI UZ POMOĆ KOJIH ĆE VAM ŠMINKA STAJATI NA LICU CEO DAN TRIKOVI UZ POMOĆ KOJIH ĆE VAM ŠMINKA STAJATI NA LICU CEO DAN
Često se dešava da vam šminka pred neki važan sastanak ili na poslu doživi fijasko. Prosto kao da nestaje sa vašeg lica. Uz pomoć... TRIKOVI UZ POMOĆ KOJIH ĆE VAM ŠMINKA STAJATI NA LICU CEO DAN

Često se dešava da vam šminka pred neki važan sastanak ili na poslu doživi fijasko. Prosto kao da nestaje sa vašeg lica. Uz pomoć ovih malih trikova to se više neće dešavati.

PRIPREMA LICA

Dobro očistite lice i nanesite prajmer u veoma tankom sloju. Prajmer će držati šminku na vašem licu tokom celog dana. Bitno je samo da nađete onu bazu koja će u potpunosti odgovarati vašem licu.

ČETKICE

Potrebno je da šminku nanosite četkicama koje su adekvatne za takvo šminkanje. Ovo je takođe bitno jer četkice sprečavaju da bakterije koje se nalaze na vašim rukama dođu do vašeg lica, a uz to one ravnomerno raznose proizvode po celom licu.

SLOJEVI ŠMINKE

Šminku nanosite bukvalno ovim redosedom: prajmer,puder, zatim puder u kamenu, bronzer i na kraju hajlajter. Šminka će utoliko duže stajati što više slojeva na licu imate. Uz sve ovo, kada navedene proizvode stopite i spojite blendanjem, sve će na vama izgledati prirodno.

Autor: Lidija Gajić

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *