Tri najbolja filma koja možete pogledati u prazničnim danima

Sada se nalazimo u vremenu praznika i ono nam donosi mnoštvo lepih i toplih osećaja, šarenih dekoracija, ugodnih kućnih trenutaka uz kuvano vino, toplu čokoladu, trpeze pune ukusne hrane naročito kada se svi okupe da porodično gledaju filmove.

Stoga vam predstavljamo filmove koje morate da pogledate u narednim danima.

1.The Cristmans Chronicles – Božićne hronike

Je film koji ste prošle godine mogli da pogledate na Netfliksu i odmah se dopao publici. Bračni par iz stvarnog života Kurt Rusel i Goldie Hown u filmu glume deda Mraza i baba Mrazicu, a priča nas vodi kroz magičnu noć pred Božić.

Dečaka po imenu Teddy i devojčicu Kate njihova majka pokušava da održi na porodičnom okupu nakon smrti svoga supruga koji je preminuo kao vatrogasac, a u toj nameri da popravi svoje porodične odnose pomaže joj Deda Mraz sa kojim su se Teddy i Kate upustili u uzbudljivu avanturu.

Posebno zanimljiva činjenica je da su ovaj film radili isti ljudi koji su radili Herry Potter filmove.

2.While You Were Sleeping – Dok si ti spavao

Romantična praznična komedija u kojoj glavne uloge igraju Sandra Bulock, kao usamljena Lucy Moderatz i Bill Pollman koji igra Jecka Callaghan-a. Lusi radi na železničkoj stanici na kojoj stalno dolazi Peter Callaghan u koga se ona zaljubljuje. Jednog dana Petera napadaju lopovi povređuju ga i ostavljaju na šinama perona, tada mu Lucy spašava život i odvodi ga u bolnicu. Posećujući ga kasnije u bolnici, medicinsko osoblje pomisli da je ona Peterova verenica. Tada Lucy upoznaje Peterevu porodicu i oni je prihvataju kao člana porodice. Lusy ubrzo upoznaje i Peterovog brata Jecka u koga se vremenom zaljubi. Komplikovana situacija nastaje kada se Peter probudi iz kome. Film je radio Džon Trtltaub 1995. godine.

3.The family Men – Porodičan čovek

Kada odgledate ovaj film dobićete potrebu da razmislite o svom stavu o životu.

Film indirektno postavlja pitanje šta bi bilo kad bi bilo?

Jeck Campbell je uspešni samac koji radi na Wall Street. Srećno živi i ima sve što mu treba. Ili bar tako misli! Na Badnje jutro njegov život postaje potpuno drugačiji. Naime on živi život u kom nije pre trinaest godina ostavio svoju devojku Kate. Sada mu je Kate žena, žive u Džerziju i imaju dvoje dece. Radi kao prodavac u prodavnici, vozi mini kombi koji uvek teško upali, a ne svoj Ferari koga je nekada vozio. Nakon vrlo lošeg početka, Jeck se sve više prilagođava svom novom životu, čak počinje da mu se dopada ono što sada živi. Počinje da shvata da možda novac nije najvažnija stvar i smisao svega. Film je radio Brett Ratner 2000. godine.

Izvor: Wennabe magazin i portal Mladi

Foto: Pinterest

Autor: Milica Đorđević

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom mestu?

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom...

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?...