TRETMAN LICA – KAVIJAR TRETMAN LICA – KAVIJAR
Kavijar – zalogaj sa pečatom luksuza, neodoljiva hrana sa cenom oko 3000 dolara po kilogramu. Reč kavijar je persijskog porekla „khav-yar”, što u bukvalnom... TRETMAN LICA – KAVIJAR

Kavijar – zalogaj sa pečatom luksuza, neodoljiva hrana sa cenom oko 3000 dolara po kilogramu. Reč kavijar je persijskog porekla „khav-yar”, što u bukvalnom prevodu znači „kolač snage”. Najbolji kavijar je onaj bisernocrne boje, koji se dobija od ikre jesetre, ribe kojom obiluje reka Volga. Crvenkasti kavijar dobija se od lososa, a treći i najmanje cenjeni su kavijari koji se dobijaju od ikre drugih riba.

Za upotrebu u kozmetičkim tretmanima najznačajniji je zapravo sastav kavijara. Bogat mineralnim solima, masnim kiselinama, gvožđem, cinkom, amino kiselinama i vitaminima grupe B, obezbeđuje koži sve što je potrebno da aktivira njenu regeneraciju. Minimalizuje nastale bore, sprečava proces preranog starenja, stimulise metabolizam a koža posle tretmana postaje blistava, podmlađena i baršunasta. Poklonite Vašoj koži tretman kakav zaslužuje – KAVIJAR TRETMAN.

Autor: Suzana Stanković, dipl. kozmetičar i estetičar

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *