Trenirajte na otvorenom – Beogradski trkački klub

Da li vas je prethodna pandemijska godina naučila da brinete o svom zdravlju?

Približava nam se tačno godinu dana od kada smo ušli u pandemijske godine naših života. U svetskim okvirima korona virus je dosta uticao na mentalno i fizičko zdravlje, a posledice će se meriti i istraživati u narednim godinama.

Ako ste, uz određenu dozu brige, bili mudri da donesete važne odluke o vašem fizičkom zdravlju, onda je Beogradski trkački klub adresa kod koje treba da zastanete. Ali i da potrčite.

Beogradski trkački klub (BRC) postoji već 10 godina, a iza ovog kluba je 15 generacija i preko 3500 zadovoljnih Beograđana i Beograđanki koji su ovom klubu poverili odluku da po prvi put počnu sa trčanjem i budu aktivni!

Tako da, bilo da si tek kupili svoje prve patike za trčanje ili čitav svoj život trčite, članstvo u BRC-u će vam pomoći da dostignete svoje trkačke i zdravstvene ciljeve.

Ako ste apsolutni početnik (niste trenirali više godina) ili ste napredni početnik u trčanju (trčite manje ili više neredovno) u BRC Školi trčanja dobićete znanja i trening koji će vaš ulazak i napredak u trčanju učiniti stručnim, jednostavnim i zabavnim.

Šta je cilj?

 Program Škole trčanja, osim trčanja, je zamišljen i kao kurs od 16 nedelja koji vas uvodi u trčanje i menja život! Treninzi se održavaju tri puta nedeljno, uz lekarske preglede, predavanja i radionice. A cilj je da svaki polaznik trči sat vremena bez prekida. Cilj je i promena, ne samo na fizičkom planu, nego i buđenje bez umora, odlazak u krevet sa više zadovoljstva, i preokret koji će uporedo da doprinese promene i na drugim životnim planovima.

Kada i gde?

 Nova grupa BRC Škole trčanja kreće sa upisom 3. i 4. aprila 2021. Istog dana održaće se i probni trening, a ono što je potrebno od opreme jesu sportske patike i udobna garderoba. Svim polaznicima su na raspolaganju svlačionice u prvom trkačkom hab-u u našoj zemlji – BRC Runners Hub. BRC Hub se nalazi na Dorćolu u ulici Tadeuša Košćuška 78 i predstavlja kuću trčanja u Beogradu, mesto znanja, inspiracije i susreta svih trkača Beograda.

Treniranje u slučaju pandemije / vanrednog stanja / novih mera?

 Trenutno u BRC Školi trčanja funkcionišu 4 grupe trkača i trkačica koji treniraju u nekoliko termina ne bi li se napravila distanca i ispoštovale sve mere za suzbijanje širenja zaraze virusom Covid 19. I u novoj sezoni poštovaće se sve propisane mere i prilagoditi trening (uvek se trči napolju), a u krajnjem slučaju – ako bude zabranjeno bilo kakvo okupljanje – ceo program treninga i predavanja se prenosi ONLINE! Ovaj model treniranja je već testiran u prethodnoj godini, a on podrazumeva da svako odrađuje treninge individualno, ali uz podršku i u stalnoj komunikaciji sa trenerom i grupom. Tim Beogradskog trkačkog kluba sastoji se od 13 profesora fizičke kulture.

Više informacija na: http://skolatrcanja.com/

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Razmišljajte o putu ka napretku

Razmišljajte o putu ka napretku. Brz način života ima...

Portokalopita sa klementinama prava letnja poslastica

Portokalopita sa klementinama prava letnja poslastica. Sočni aromatični kolač...

Biološka terapija

Biološka terapija. Biološka terapija predstavlja tretman koji treba da...

Dokaz da si dovoljan sebi

Dokaz da si dovoljan sebi. Da biste postali ili...