Trenirajte na otvorenom – Beogradski trkački klub

Da li vas je prethodna pandemijska godina naučila da brinete o svom zdravlju?

Približava nam se tačno godinu dana od kada smo ušli u pandemijske godine naših života. U svetskim okvirima korona virus je dosta uticao na mentalno i fizičko zdravlje, a posledice će se meriti i istraživati u narednim godinama.

Ako ste, uz određenu dozu brige, bili mudri da donesete važne odluke o vašem fizičkom zdravlju, onda je Beogradski trkački klub adresa kod koje treba da zastanete. Ali i da potrčite.

Beogradski trkački klub (BRC) postoji već 10 godina, a iza ovog kluba je 15 generacija i preko 3500 zadovoljnih Beograđana i Beograđanki koji su ovom klubu poverili odluku da po prvi put počnu sa trčanjem i budu aktivni!

Tako da, bilo da si tek kupili svoje prve patike za trčanje ili čitav svoj život trčite, članstvo u BRC-u će vam pomoći da dostignete svoje trkačke i zdravstvene ciljeve.

Ako ste apsolutni početnik (niste trenirali više godina) ili ste napredni početnik u trčanju (trčite manje ili više neredovno) u BRC Školi trčanja dobićete znanja i trening koji će vaš ulazak i napredak u trčanju učiniti stručnim, jednostavnim i zabavnim.

Šta je cilj?

 Program Škole trčanja, osim trčanja, je zamišljen i kao kurs od 16 nedelja koji vas uvodi u trčanje i menja život! Treninzi se održavaju tri puta nedeljno, uz lekarske preglede, predavanja i radionice. A cilj je da svaki polaznik trči sat vremena bez prekida. Cilj je i promena, ne samo na fizičkom planu, nego i buđenje bez umora, odlazak u krevet sa više zadovoljstva, i preokret koji će uporedo da doprinese promene i na drugim životnim planovima.

Kada i gde?

 Nova grupa BRC Škole trčanja kreće sa upisom 3. i 4. aprila 2021. Istog dana održaće se i probni trening, a ono što je potrebno od opreme jesu sportske patike i udobna garderoba. Svim polaznicima su na raspolaganju svlačionice u prvom trkačkom hab-u u našoj zemlji – BRC Runners Hub. BRC Hub se nalazi na Dorćolu u ulici Tadeuša Košćuška 78 i predstavlja kuću trčanja u Beogradu, mesto znanja, inspiracije i susreta svih trkača Beograda.

Treniranje u slučaju pandemije / vanrednog stanja / novih mera?

 Trenutno u BRC Školi trčanja funkcionišu 4 grupe trkača i trkačica koji treniraju u nekoliko termina ne bi li se napravila distanca i ispoštovale sve mere za suzbijanje širenja zaraze virusom Covid 19. I u novoj sezoni poštovaće se sve propisane mere i prilagoditi trening (uvek se trči napolju), a u krajnjem slučaju – ako bude zabranjeno bilo kakvo okupljanje – ceo program treninga i predavanja se prenosi ONLINE! Ovaj model treniranja je već testiran u prethodnoj godini, a on podrazumeva da svako odrađuje treninge individualno, ali uz podršku i u stalnoj komunikaciji sa trenerom i grupom. Tim Beogradskog trkačkog kluba sastoji se od 13 profesora fizičke kulture.

Više informacija na: http://skolatrcanja.com/

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Studio lepote Wizard u novom ruhu!

Studio lepote Wizard u novom ruhu! Renovirani prostor studija...

Proslavite Dan planete Zemlje u Lisca kupaćim kostimima

Proslavite Dan planete Zemlje u Lisca kupaćim kostimima. Dan...

Nekoliko popularnih stilova za uređenje kupatila – pronađite savršen za vas

Nekoliko popularnih stilova za uređenje kupatila - pronađite savršen...

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” – Branka Bešević Gajić

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” - Branka...