Trendovi na plaži-višefunkcionalost je ključna! Trendovi na plaži-višefunkcionalost je ključna!
#višefunkcionalnost je ključna, ovog leta, i na plaži. Iz modne kuće Lisca stiže nam nekoliko predloga kako da komade iz njihove aktuelne  kolekcije iskoristite... Trendovi na plaži-višefunkcionalost je ključna!

#višefunkcionalnost je ključna, ovog leta, i na plaži. Iz modne kuće Lisca stiže nam nekoliko predloga kako da komade iz njihove aktuelne  kolekcije iskoristite na više načina i izgadite svoj letnji stajling, prateći aktuelne trendove.

1.Jednodelni kupaći sa dubokim izrezom

Jednodelni kupaći sa dubokim izrezom i elegantno drapiranim materijalom u struku može se nositi i kao gornja odeća. Kombinujte ga sa dugom suknjom, pantalonama ili dugim širokim ogrtačem i voila-spremne ste i za izlazak i u grad, a ne samo na plažu.

2. Animal print

Mladalačka cool odeća ove sezone je sa animal printom, a može se nositi i na plaži i na ulici. Svi separatni delovi mogu se međusobno kombinovati u svakoj prilici, ne samo za plažu.

3.Tropska romantika

Omiljeni bando i gaćice sa visokim nožnim izrezom postaju još sofisticiraniji sa novim romantično-tropskim printom. Za odlazak u obližnji bar preko bikinija ogrnite laganu udobnu košulju. A mogu dobiti i sasvim drugu namenu ako ih kombinujete sa pantalonama i topom.

#višefunkcionalnost je ključna

@liscalingerie

 

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *