TOP MODELI u „BE MY VALENTINE“ editorijalu TOP MODELI u „BE MY VALENTINE“ editorijalu
Nedavno je našu prestonicu posetila jedna lepotica iz Venecule, inače svetski top model Ana Victoria Figuera. Ovom prilikom snimila je ekskluzivni modni editorijal sa... TOP MODELI u „BE MY VALENTINE“ editorijalu

Nedavno je našu prestonicu posetila jedna lepotica iz Venecule, inače svetski top model Ana Victoria Figuera. Ovom prilikom snimila je ekskluzivni modni editorijal sa svojim partnerom, takođe top modelom Zoranom Karanom, koji već nekoliko godina unazad krasi revije, naslovne strane i kampanje mnogih prestižnih brendova kao što su Ralph Lauren, Loro Piana, Philip Plein, Dolce Gabbana. Pogledajte kako su se ovi top modeli snašli u „BE MY VALENTINE“ editorijalu.

Njihov domaćin ovim povodom bio je naš poznati fotograf, Đorđe Bukvić koji uspešno sarađuje takođe sa brojnim inostranim imenima modne industrije.

Ovog puta su nam pripremili jednu sočnu, modnu priču inspirisanu ljubavlju, a kako su ovi dani upravo u tom znaku, znaku Dana Zaljubljenih, mi vam ovu priču prenosimo u celosti.

Uspeli su da nam dočaraju Pariz u Beogradu, tamniju i svetliju stranu istog, a sve to ispraćeno sjajnim i izazovnim modnim kombinacijama, od čega izdvajamo i komade domaćih brendova, THE SASCH, Rade Hats, Milan Ottica, inače zastupnici ekskluzivnih svetskih eyewear brendova, Penna Atelier, itd.

Šminka: Snežana Karović

Frizura: Aleksandar Šuljić

Asistenti fotografije: Aleksandar Kovačević i Bogdan Veljović

Bukvić nam najavljuje i novu kolekciju svog brenda GEORGE BOOK, tako da slobodno možemo reći da smo u ovu godinu ušli sa puno noviteta i uspeha koje željno iščekujemo. Ana Victoria i Zoran su svoj put nastavili u Milanu gde će snimati nove reklamne kampanje i editorijale, kao i pripremati se za narednu modnu sezonu.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *