Top 5 trendova za ovu zimu Top 5 trendova za ovu zimu
1.Smeđi kožni kaput Dok se vreme ledi vi vladajte njime sa svojim smeđim kaputom. Ovaj gornji deo odeće napravljen od kože klasična je i... Top 5 trendova za ovu zimu

1.Smeđi kožni kaput

Dok se vreme ledi vi vladajte njime sa svojim smeđim kaputom. Ovaj gornji deo odeće napravljen od kože klasična je i podcenjena opcija za hladnije mesece ali ostaje u trendu i ove sezone. Savršene nijanse koje ćete nositi sa ovim kaputom uključuju crnu, sivu ili plavu. Budite spremni da nosite ovu očaravajuću opciju i ove zime.

2.Prirodni tonovi

To je jedan od najdugovečnijih trendova u poslednjih nekoliko sezona i ne planira da napusti to mesto. Ove jednobojne i neutralne boje lako je iskopirati i na svima izgledaju sjajno. Izaberite odelo peščane boje ili kožne suknje iste boje. Ne plašite se eksperimentisanja sa različitim nijansama ovog neutralnog tona. Prilike su beskrajne a ovo je vanvremenska opcija za bilo čiji ormar.

3.Plava boja u stilu sa prirodnim tonovima

Kao jedna od najistanknutijih kombinacija boja u sezoni, neutralni tonovi sa plavim prelivom su popularan izbor. Izaberite elegantno smeđe odelo sa svetlo plavom torbom ili u monohromantskom ansamblu. Ova opcija je toliko svestrana da se mogu isprobati stotine različitih komada.

4.Žuti kaput

Ulepšajte i najhladnije dane u jednom od ovih sunčanih kaputa. Žuta je smela i živahna nijansa i sigurno će privući svačiji pogled.

5.Kremaste čizme u boji

Obuća koja ide ispod kolena i koja se gužva pri svakom koraku predstavlja odličnu kombinaciju tokom ovih hladnijih dana. Bez obzira da li više volite toplu kremastu nijansu ili belu, na ovaj način možete poboljšati svaku odevnu kombinaciju. Bleđu nijansu dopunite sa belom majicom ili kopčom ispod kaputa – istaknite ih crnom haljinom i prevelikim blejzerom.

Autor: Rebeka Brošćanc

 

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *