Top 5 ideja za praznične poklone iz Lisce

Top 5 ideja za praznične poklone iz Lisce. Opet je tu decembar, mesec pun prilika za sreću,  ali i stresnih trenutaka uzbudljivog odabira poklona za naše najmilije. Bez obzira na to da li verujete samo u jednu dobru osobu ili u svakoga ko nas poseti ovih dana, verovatno već tražite ideje kako da pronađete pravi, savršeni poklon koji će dragoj osobi izmamiti osmeh na lice. top-5-ideja-za-praznicne-poklone-iz-lisce

Link: https://www.lisca.rs/

Opet je tu decembar, mesec pun prilika za sreću,  ali i stresnih trenutaka uzbudljivog odabira poklona za naše najmilije. Bez obzira na to da li verujete samo u jednu dobru osobu ili u svakoga ko nas poseti ovih dana, verovatno već tražite ideje kako da pronađete pravi, savršeni poklon koji će dragoj osobi izmamiti osmeh na lice.

top-5-ideja

Link: https://www.lisca.rs/

Da bi izbor bio lakši, u Lisci su pripremili nekoliko zanimljivih predloga – ali kako kažu, bez obzira za šta se odlučite – za najnovije trendove, seksi veš ili udobnu pidžamu, uvek stavite osobu koja prima poklon na prvo mesto. Kupujte za nju a ne za sebe – jer uz poklon možete oživeti trenutke koje ste delili zajedno, pokazati da je poznajete ili je izazvati da proba nešto novo.

Za prijateljicu – Top 5 ideja za praznične poklone iz Lisce

Da li je vaša prijateljica modna trendseterka? Onda je iznenadite sa nečim ekstravagantnim ili smelim – možda novim vešom koji sama ne bi kupila, ali znate da će njime biti oduševljena.

praznicni-pokloni-iz-lisce

Link: https://www.lisca.rs/donji-ves?collections=78

 Za njega – Top 5 ideja za praznične poklone iz Lisce

Ako samo želite da ga malo razmazite i tražite nešto praktično, onda mu poklonite njegove omiljene gaćice. Zato što će se u njima osećati prijatno i opušteno, ali i zato što će u njima uvek misliti na vas. Čak možete još malo začiniti poklone i pored gaćica za njega u paket staviti i gaćice za sebe.

pokloni

Link: https://www.lisca.rs/donji-ves/muski

Za tinejdžerku – Top 5 ideja za praznične poklone iz Lisce

Tražite slatku pažnju koja je baš „kičasta“, ali i dalje korisna za svaki dan?

Onda potražite svečane šare i boje koje je gotovo nemoguće izbeći u decembru.

Roze ili crvene gaćice i čarapice savršene su i možete sastaviti poklon paket za oko 1.000 rsd.

top-5

Link: https://www.lisca.rs/catalogsearch/result/index/?collections=1065&q=cute+sparkle

Za majku – Top 5 ideja za praznične poklone iz Lisce

Da li je vaša mama jedna od onih osoba koje kažu da već imaju sve i da joj zaista ništa ne treba? Onda joj poklonite nešto što znate da ceni – recimo, njen omiljeni donji veš, po koji se vraća iznova i iznova.

praznik

Link:  https://www.lisca.rs/donji-ves/zenski

Za sebe – Top 5 ideja za praznične poklone iz Lisce

Zašto za praznike nebi poklonili nešto i sebi? Priuštite sebi nešto što već dugo gledate, nešto, u čemu ćete se osećati više samouvereno, nešto, što jednostavno želite. I dozvolite da vam diskretno sugerišemo– ako se odlučite da u zadnjoj noći odenete crveni veš,  to vam možda donese sreću. Svakako vredi pokušati?

5-ideja

Link: https://www.lisca.rs/donji-ves/zenski?color_categories=1058&gclid=CjwKCAiAheacBhB8EiwAItVO26LZhWMVyREN9IIyMsFzrQV9-i0ewON-gblMF-3WMkYkp6GfWW3vFxoCdJUQAvD_BwEZa još više ideja kako da ugodite sebi i obradujete najmilije posetite prodavnice Lisca ili www.lisca.rs .

TOP 5 IDEJA ZA PRAZNIČNE POKLONE IZ LISCE

@liscalingerie

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Njeno veličanstvo – BIBLIOTEKA

Njeno veličanstvo – BIBLIOTEKA. Dugo sam razmišljala šta je...

Kifla kroasani pečeni na ulju

Kifla kroasani pečeni na ulju.Da li ste probali...

1.Jedan po jedan – knjiga za prave ljubitelje trilera

1.Jedan po jedan - knjiga za prave ljubitelje trilera....

Čarapansko srce veliko kao kuća

Čarapansko srce veliko kao kuća. U jednom lepom, Lazarevom...