Top 3 boje ove zime Top 3 boje ove zime
Primarne boje su postale i ostale hit i ove zime. Boje poput crvene, žute i tamnoplave u svojim raskošnim nijansama razbiće monotoniju zime i... Top 3 boje ove zime

Primarne boje su postale i ostale hit i ove zime. Boje poput crvene, žute i tamnoplave u svojim raskošnim nijansama razbiće monotoniju zime i dovesti nam zimsku idilu upravo na ulice našeg mesta.

Crvenu boju ove ćemo zime nositi u njezinoj najklasičnijoj nijansi. Na modnim pistama istaknula su se odela i kompleti u crvenoj boji te monohromatski look možemo uočiti u vibrantnoj nijansi.

Za razliku od crvene, žuta boja ove zime će u paletu dodati nijanse manjeg intenziteta a nosiće se u kombinaciji s neutralnim tonovima poput sive, smeđe i crne.

Posljednja boja koja će obeležiti našu zimsku garderobu je plava. Nakon pastelnih nijansi plave koje su svoje mesto pronašle u našem letnjem ormaru, zima nas vraća zavodljivim i raskošnim tamnoplavim tonovima koji će jednako dobro izgledati u kombinaciji s jarkim i zemljanim tonovima te (ne) bojama belom i crnom.

Autor: Rebeka Brošćanc

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *