Svečanom priredbom završena školska godina!

Kraj školske godine u Vaspitno-obrazovnom sistemu „Kreativno pero“ , po tradiciji obeležen je svečano, ali ovoga puta i autentičnije, pod pokroviteljstvom srpske pesnikinje Božice Velousis.

Dragi čitaoci, da li se sećate svojih trenutaka provedenih u predškolskom uzrastu? Da se mi podsetimo tih bezbrižnih dana koji su bili obojeni dečjom pesmom i grajom, pomogla nam je u evociranju tih uspomena, domaća pesnikinja Božica Velousis, inače mama jedne slatke devojčice koja pohađa predškolsko vaspitanje u Vaspitno-obrazovnom sistemu „Kreativno pero“, priredivši nesvakidašnju priredbu za mališane i osoblje ove obrazovne institucije.

Naime, mama Božica se istakla brojnim humanitarnim donacijama i projektima kojima je davala doprinos, ali svojim autorskim književnim delima koji nas uče životnoj lepoti, radosti i ljubavi. Božičina poruka „Život je lep“ je apsolutno prisutna u svim oblicima njenog stvaranja ali ona nastoji da je prenese i mlađim generacijama, te je u znak dečje radosti povodom završene školske godine organizovala predstavu u saradnji sa legendarnim Predragom Vukovićem Peđolinom, čovekom koji je svojevremeno učinio da detinjstvo nosimo u najlepšem sećanju.

Peđolino je izveo svoju monodramu, a potom koncert dečjih pesama. Mališani različitog uzrasta od predškolskog do trećeg razreda Osnovne škole pažljivo su pratili svaki njegov nastup i isto tako gromoglasnim aplauzima podsticali Peđolina da ih zabavlja, dugo, dugo…

Inače, Božica je nedavno ovoj ustanovi u saradnji sa osnivačicom Aleksandrom Nedeljković, donirala svoje autorske knjige i bila mnogo puta deo njihovih humanitarnih projekata o kojima su mediji takođe pisali.

Roditeljima i njihovoj deci želimo srećan raspust!

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Šta čitati ove zime?

Šta čitati ove zime? Zima mi je oduvek bila...

Alternativne terapije za ublažavanje bolova u zglobovima kod osteoartritisa

Alternativne terapije za ublažavanje bolova u zglobovima kod osteoartritisa....

Da li je i on bolestan?

Da li je i on bolestan? Polako se približavamo...

Kako ubijaju dobre devojke – YA roman za sve ljubitelje dobrih misterija

Kako ubijaju dobre devojke - YA roman za sve...