Svečanom priredbom završena školska godina! Svečanom priredbom završena školska godina!
Kraj školske godine u Vaspitno-obrazovnom sistemu „Kreativno pero“ , po tradiciji obeležen je svečano, ali ovoga puta i autentičnije, pod pokroviteljstvom srpske pesnikinje Božice... Svečanom priredbom završena školska godina!

Kraj školske godine u Vaspitno-obrazovnom sistemu „Kreativno pero“ , po tradiciji obeležen je svečano, ali ovoga puta i autentičnije, pod pokroviteljstvom srpske pesnikinje Božice Velousis.

Dragi čitaoci, da li se sećate svojih trenutaka provedenih u predškolskom uzrastu? Da se mi podsetimo tih bezbrižnih dana koji su bili obojeni dečjom pesmom i grajom, pomogla nam je u evociranju tih uspomena, domaća pesnikinja Božica Velousis, inače mama jedne slatke devojčice koja pohađa predškolsko vaspitanje u Vaspitno-obrazovnom sistemu „Kreativno pero“, priredivši nesvakidašnju priredbu za mališane i osoblje ove obrazovne institucije.

Naime, mama Božica se istakla brojnim humanitarnim donacijama i projektima kojima je davala doprinos, ali svojim autorskim književnim delima koji nas uče životnoj lepoti, radosti i ljubavi. Božičina poruka „Život je lep“ je apsolutno prisutna u svim oblicima njenog stvaranja ali ona nastoji da je prenese i mlađim generacijama, te je u znak dečje radosti povodom završene školske godine organizovala predstavu u saradnji sa legendarnim Predragom Vukovićem Peđolinom, čovekom koji je svojevremeno učinio da detinjstvo nosimo u najlepšem sećanju.

Peđolino je izveo svoju monodramu, a potom koncert dečjih pesama. Mališani različitog uzrasta od predškolskog do trećeg razreda Osnovne škole pažljivo su pratili svaki njegov nastup i isto tako gromoglasnim aplauzima podsticali Peđolina da ih zabavlja, dugo, dugo…

Inače, Božica je nedavno ovoj ustanovi u saradnji sa osnivačicom Aleksandrom Nedeljković, donirala svoje autorske knjige i bila mnogo puta deo njihovih humanitarnih projekata o kojima su mediji takođe pisali.

Roditeljima i njihovoj deci želimo srećan raspust!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *