Svečanom priredbom završena školska godina!

Kraj školske godine u Vaspitno-obrazovnom sistemu „Kreativno pero“ , po tradiciji obeležen je svečano, ali ovoga puta i autentičnije, pod pokroviteljstvom srpske pesnikinje Božice Velousis.

Dragi čitaoci, da li se sećate svojih trenutaka provedenih u predškolskom uzrastu? Da se mi podsetimo tih bezbrižnih dana koji su bili obojeni dečjom pesmom i grajom, pomogla nam je u evociranju tih uspomena, domaća pesnikinja Božica Velousis, inače mama jedne slatke devojčice koja pohađa predškolsko vaspitanje u Vaspitno-obrazovnom sistemu „Kreativno pero“, priredivši nesvakidašnju priredbu za mališane i osoblje ove obrazovne institucije.

Naime, mama Božica se istakla brojnim humanitarnim donacijama i projektima kojima je davala doprinos, ali svojim autorskim književnim delima koji nas uče životnoj lepoti, radosti i ljubavi. Božičina poruka „Život je lep“ je apsolutno prisutna u svim oblicima njenog stvaranja ali ona nastoji da je prenese i mlađim generacijama, te je u znak dečje radosti povodom završene školske godine organizovala predstavu u saradnji sa legendarnim Predragom Vukovićem Peđolinom, čovekom koji je svojevremeno učinio da detinjstvo nosimo u najlepšem sećanju.

Peđolino je izveo svoju monodramu, a potom koncert dečjih pesama. Mališani različitog uzrasta od predškolskog do trećeg razreda Osnovne škole pažljivo su pratili svaki njegov nastup i isto tako gromoglasnim aplauzima podsticali Peđolina da ih zabavlja, dugo, dugo…

Inače, Božica je nedavno ovoj ustanovi u saradnji sa osnivačicom Aleksandrom Nedeljković, donirala svoje autorske knjige i bila mnogo puta deo njihovih humanitarnih projekata o kojima su mediji takođe pisali.

Roditeljima i njihovoj deci želimo srećan raspust!

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom mestu?

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom...

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?...