„Sve što sam pripremila bilo je sa puno ljubavi“ – Kuhinja kod Milice

„Sve što sam pripremila bilo je sa puno ljubavi“ – Kuhinja kod Milice – započinje voju priču Milica.  Milica je jedna veoma divna i hrabra mlada žena koja sa puno ljubavi priprema hranu za svoju porodicu, a samim tim i za sve nas, jer sve te divne recepte postavlja na svoj Instagram profil KUHINJA KOD MILICE. Posetite ga što pre i vidite šta ćete spremati ove nedelje. A sve o njenom kuvanju, kako je počela i koji su joj dalji planovi možete pročitati u ovom intervjuu.

Milice, tvoj instagram profil obiluje ukusnim receptima. Kako si došla na ideju da budeš food blogerka?

Viđala sam dosta profila sa hranom. Kako i sama volim da kuvam odlučila sam da se oprobam u instagram svetu. Otvorila sam svoj profil koji sam nazvala „očajna domaćica“ i počela da postavljam slike hrane sa receptima.

Dobijala sam poruke kako naziv nikako ne ide sa onim što postavljam, nekima se dopadalo nekima ne, jer je hrana koju spremam sve drugo osim očajna. I tako odlučim da promenim ime u Kuhinja kod Milice i to je to, ne menjam više, ovako je savršeno.

“Sve što sam pripremila bilo je sa puno ljubavi” – Kuhinja kod Milice

sve-sto-sam-pripremila-bilo-je-sa-puno-ljubavi
Kuhinja kod Milice

Danas ima dosta ljudi koji na društvenim mrežama dele raznorazne recepte. Kako se boriš sa, nazovimo ih, konkurencijom? Da li imaš neko tajno oružje?

Druge profile ne smatram konkurencijom. Smatram da je virtuelni svet dovoljno veliki za sve nas i da svakoga od nas izdvaja nešto po čemu smo prepoznatljivi. Naravno da ima i onih koji ne misle tako, imala sam prilike da se susretnem sa profilima koji nisu prijateljski nastrojeni.

U opisu tvog profila piše da kuvaš za svoju porodicu. Šta to zapravo za tebe znači?

Sve što sam pripremila bilo je sa puno ljubavi. Uživam u spremanju za svoju decu. Oni su moji najmlađi i najiskreniji kritičari. U kuhinji sam nasla svoj mir, kuvanje me opušta i uvek oraspolozi.

Recepti su ti izvrsni. Da li više preferiraš zdrav način ishrane ili onaj, da kažemo, kakve su nama naše mame i bake ostavile?

Lično za sebe pripremam zdraviju verziju, dok za ostatak porodice uvek nešto raznovrsno. Volim da probam nove recepte, kombinacije ukusa, ali naravno i tradicionalna jela koja sam nasledila od bake i mame. U principu volimo sve.

Omiljeni slatkiš?

Omiljeni slatkiš mi je starinski patišpanj sa višnjama, onaj koji me je baka naučila dok sam još dete bila. Najjednostavniji i po meni najukusniji kolač, pritom i veoma jednostavan za pripremu.

sve-sto-sam-pripremila-bilo-je-sa-puno-ljubavi
Kuhinja kod Milice

Omiljeno slano jelo?

Teško je odabrati omiljeno slano jelo. Volim sve i nemam ništa određeno. Jedino mogu izdvojiti slane rolate, njih prosto obožavam.

“Sve što sam pripremila bilo je sa puno ljubavi” – Kuhinja kod Milice

Šta najviše voliš da spremaš, šta je najlakše spremiti, a šta najteža?

Ništa mi nije teško napraviti, ne postoje teški recepti. Naravno dešavalo se da neki recept ne uspe iz prve, ali uz malo truda, dobre volje i ljubavi prema hrani uvek ispadne nešto ukusno.

sve-sto-sam-pripremila-bilo-je-sa-puno-ljubavi
Kuhinja kod Milice

Na koju saradnju do sada si najponosnija?

Što se tice saradnji ponosna sam na svaku koju sam do sada imala. Nisam ni sanjala da ću imati saradnje kada sam otvorila profil, da budem iskrena.

Koji su tvoji planovi što se tiče tebe kao food blogerke?

Planiram da nastavim kako sam i počela. Razmišljala sam o sopstvenom biznisu, keteringu, mada sve u svoje vreme.

“Sve što sam pripremila bilo je sa puno ljubavi” – Kuhinja kod Milice

sve-sto-sam-pripremila-bilo-je-sa-puno-ljubavi
Kuhinja kod Milice

I za kraj, ako može, savet čitaocima Shine magazina, uz koje piće najbrže i najlakše da se rashlade u ove tople dane koji su već tu?

Domaći sokovi su ubedljivo najbolji način. Mi se rashlađujemo sokom od zove, limunade, sirupom od višnje. Najviše preferiramo domaće i ono što sami pripremamo.

Intervju obavila: Lidija Gajić

 

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” – Branka Bešević Gajić

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” - Branka...

Tri stanja kroz koja najbolje upoznajemo sebe

Tri stanja kroz koja najbolje upoznajemo sebe. Postoje u...

Preporuke distopijskih romana

Preporuke distopijskih romana. Danas vam predstavljam nekoliko preporuka distopijskih...

Aromatični Uskršnji mafini sa cimetom, lešnikom i šargarepom

Aromatični Uskršnji mafini sa cimetom, lešnikom i šargarepom. Kako...