SUZANA PERIĆ PREDSTAVLJA KOLEKCIJU ZA VENČANJA NA 10. “BELGRADE WEDDING SHOW” SUZANA PERIĆ PREDSTAVLJA KOLEKCIJU ZA VENČANJA NA 10. “BELGRADE WEDDING SHOW”
Posle velikog uspeha na “Milano Fashion Weeku”, gde je za kolekciju “La Perla Bianca“ dobila prestižnu nagradu za najboljeg internacionalnog dizajnera, modna kreatorka Suzana... SUZANA PERIĆ PREDSTAVLJA KOLEKCIJU ZA VENČANJA NA 10. “BELGRADE WEDDING SHOW”

Posle velikog uspeha na “Milano Fashion Weeku”, gde je za kolekciju “La Perla Bianca“ dobila prestižnu nagradu za najboljeg internacionalnog dizajnera, modna kreatorka Suzana Perić predstaviće svoju novu kolekciju za venčanja na predstojećem 10. „Belgrade Wedding Show“ koji se 7. i 8. decembra održava u hotelu Hilton u Beogradu.

Kolekcija za venčanja nastala je na istom talasu inspiracije kao i pobednička kolekcija iz Milana, a čine je kreacije koje imaju strukturu školjke i asociraju na miris morske soli i mističnost pučine.  Tradicija rafinirane ručne izrade, kvalitet i prepoznatljivost, glavne su odlike novih modela.

Pored ovoga, na jubilarnom „Belgrade Wedding Show“ parovi koji planiraju uskoro da započnu bračni život i zanimaju ih svetske tendencije u oblasti venčanja, na jednom mestu moći će da se upoznaju sa onim šta su ostali modni dizajneri, saloni venčanica, zlatare, poslastičarnice, prostori za venčanja, aranžeri, dekorateri, cvećare i „wedding“ planeri pripremili za 2020. godinu.

Redakcija

Your email address will not be published. Required fields are marked *