Suzana Perić dobila još jednu svetsku nagradu Suzana Perić dobila još jednu svetsku nagradu
SVETSKI PRIZNATA! Suzana Perić dobila nagradu za najbolju kreativnu direktorku na globalnom nivou. Suzana Perić dobila nagradu na GlobalFashionWeek! Naša dizajnerka, svetski priznata. Suzana... Suzana Perić dobila još jednu svetsku nagradu

SVETSKI PRIZNATA! Suzana Perić dobila nagradu za najbolju kreativnu direktorku na globalnom nivou.

Suzana Perić dobila nagradu na GlobalFashionWeek! Naša dizajnerka, svetski priznata.

Suzana Perić urednica, predsednica Sekcije za žensko preduzetništvo u Privrednoj komori Srbije i višenagrađivana dizajnerka, dobila je još jedno u nizu priznanje.

Naime, vodeća platforma mode u svetu, Global Fashion Week upravo je Suzanu Perić proglasila za najbolju kreativnu direktorku u svetu.

Suzana je dobila glasove širom sveta, s obzirom da je već učestvovala na svetskim nedeljama mode, poput onog u Milanu. Inače, popularno lice na hrvatskoj i italijanskoj modnoj sceni, a i šire, Josip Grabovac, dobio je ugovor sa ovom Globalnom platformom za celu 2021.godinu, kao i mogućnost da bira upravo ovu počasnu nagradu koja je pripala našoj dizajnerki.

On je uz sve pozvao Suzanu Perić i dao joj direktan ulaz da svoju novu kolekciju predstavi u septembru naredne godine na najvećoj platformi mode u svetu Milano Fashion Week.

 Foto: Privatna arhiva

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *