Sutra je nov dan

Dok sediš u poluosvetljenoj sobi, jer je oblačan i tmuran dan. Kišica lagano udara u tvoj prozor. Misliš li kada će ovaj dan proći?

Previše vrtloga misli ima u tvojoj glavi, ne znaš kada će proći ali želiš da se što pre završi. Želiš novo sutra, nov izlazak sunca koje će doneti nadu. Sasvim je u redu ako danas nisi raspoložena. Kada ne možeš da ustaneš iz kreveta. Kada otkažeš planove. Kada želiš reći “NE”! Kada ne možeš da uradiš sve što si planirala. U redu je ako se boriš sa lošim navikama, ako i dalje ne postižeš ciljeve. Svima nama je potreban odmor ali ne dozvoli sebi da sada odustaneš. Promeni sebe. Izađi iz zone komfora. Da, veoma je teško ali ti to možeš. Zapiši svoje ideje i ciljeve, čitaj knjige, izađi u šetnju. Budi zahvalna sebi jer imaš krov nad glavom, hranu, slobodu a pre svega zdravlje. Ukloni negativno mišljenje o sebi. Nemoj žaliti za prošlošću već gledaj u sadašnjost i budućnost. Pusti ljude koji te sputavaju i koji su negativni. Sutra je nov dan. Ne dozvoli sebi da propadne. Ustani i reci sebi “ja to mogu”! Želja ili naš cilj koji smo zamislili neće tek tako doći. Sila je mnogo kreativnija od našeg uma.  Ako želiš to će se i dogoditi. Pusti da tvoj novi dan zrači pozitivnom energijom. Zablistaj tako nesavršena jer si zato posebna. Ljude privlači tvoja pozitivnost koja sija. Ne guraj više budućnost! Kada svane nov dan i dođe to sutra ustani i razmisli o svojim ciljevima. Kreni od malih stvari i sa malim uspehom. Vremenom će uspesi sami početi da se nižu. Novi dan počinje zajedno sa tvojim snovima. Jer sve dok budeš gurala budućnost u neko novo sutra tvoj cilj će biti veoma daleko.

Sutra je nov dan, nova nada. Vreme je da postigneš uspehe i ciljeve koje si zacrtala. Ako budeš uporna upećeš. Jer ti to možeš. Stvorena si da budeš jaka i borbena. Svi nekada padnemo ali veoma je bitno da ustanemo. Sa svakim novim ustajanjem bićemo još jači.

Autor: Katarina Radičević

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kupaći & leto sa Liscom

Kupaći & leto sa Liscom. Lisca i ove godine...

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima. Od...

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije....

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala....