Stvarnost

Stvarnost je prostor i pojam koji odražava stoprocentnu sigurnost da nešto postoji. Ona odražava samo trenutnu sigurnost da nečemu u fizičkoj realnosti baš sada svedočimo. Tako se najjednostavnije opisuje stvarnost. A ona se najslikovitije objašnjava životom svakog živog bića na planeti zemlji, jer ne postoji ništa stvarnije od života u bilo kom obliku. Stvarnost može biti lepa ili manje lepa, može biti i promenjiva i nepromenjiva, a to je sve stvar ličnog shvatanja i izbora.

Stvarnost kao deo prostora i sadržaj pojava nikad nije definitivna i ne postoji samo u jednom obliku.

Ona može imati više oblika i pravaca. Stvarnost jeste sve ono u šta verujemo i sve što želimo i gradimo godinama kroz proces života. Na kraju je ipak najvažnije biti zadovoljan onime što nazivamo našom stvarnošću.

Svako biće ima svoju stvarnost i ona je potpuno autentična, što naravno znači da ne postoje dve osobe na planeti sa potpuno identičnom stvarnošću. I to je ono zbog čega stvarnost ima toliki značaj i draž u životnom procesu.

Još jedan bitni segment treba biti ispoštovan u građenju željene stvarnosti jeste da svaka osoba treba imati jasnu definiciju šta za nju predstavlja pojam stvarnosti. Takođe svaka osoba treba imati jasnu viziju svoje željene stvarnosti u svojoj glavi. Da bi tačno znali kako da tu stvarnost pretvore u način života i zbog toga verujte, želite, i volite svoje snove da bi mogli da ih živite.

Autor: Milica Đorđević

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Da li je i on bolestan?

Da li je i on bolestan? Polako se približavamo...

Kako ubijaju dobre devojke – YA roman za sve ljubitelje dobrih misterija

Kako ubijaju dobre devojke - YA roman za sve...

Insulinska rezistencija u trudnoći

Insulinska rezistencija u trudnoći. Insulinska rezistencija je metaboličko stanje...

5 knjiga koje će pomoći svakoj preduzetnici

5 knjiga koje će pomoći svakoj preduzetnici. A slobodno...