Stvarnost

Stvarnost je prostor i pojam koji odražava stoprocentnu sigurnost da nešto postoji. Ona odražava samo trenutnu sigurnost da nečemu u fizičkoj realnosti baš sada svedočimo. Tako se najjednostavnije opisuje stvarnost. A ona se najslikovitije objašnjava životom svakog živog bića na planeti zemlji, jer ne postoji ništa stvarnije od života u bilo kom obliku. Stvarnost može biti lepa ili manje lepa, može biti i promenjiva i nepromenjiva, a to je sve stvar ličnog shvatanja i izbora.

Stvarnost kao deo prostora i sadržaj pojava nikad nije definitivna i ne postoji samo u jednom obliku.

Ona može imati više oblika i pravaca. Stvarnost jeste sve ono u šta verujemo i sve što želimo i gradimo godinama kroz proces života. Na kraju je ipak najvažnije biti zadovoljan onime što nazivamo našom stvarnošću.

Svako biće ima svoju stvarnost i ona je potpuno autentična, što naravno znači da ne postoje dve osobe na planeti sa potpuno identičnom stvarnošću. I to je ono zbog čega stvarnost ima toliki značaj i draž u životnom procesu.

Još jedan bitni segment treba biti ispoštovan u građenju željene stvarnosti jeste da svaka osoba treba imati jasnu definiciju šta za nju predstavlja pojam stvarnosti. Takođe svaka osoba treba imati jasnu viziju svoje željene stvarnosti u svojoj glavi. Da bi tačno znali kako da tu stvarnost pretvore u način života i zbog toga verujte, želite, i volite svoje snove da bi mogli da ih živite.

Autor: Milica Đorđević

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” – Branka Bešević Gajić

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” - Branka...

Tri stanja kroz koja najbolje upoznajemo sebe

Tri stanja kroz koja najbolje upoznajemo sebe. Postoje u...

Preporuke distopijskih romana

Preporuke distopijskih romana. Danas vam predstavljam nekoliko preporuka distopijskih...

Aromatični Uskršnji mafini sa cimetom, lešnikom i šargarepom

Aromatični Uskršnji mafini sa cimetom, lešnikom i šargarepom. Kako...