Stvarno poseban poklon – Tandem let paraglajderom Stvarno poseban poklon – Tandem let paraglajderom
Da li ste spremni da osetite najjači osećaj ikada? Da li ste spremni da se vinete u visine, bukvalno? Poseban poklon vam pruža tu... Stvarno poseban poklon – Tandem let paraglajderom

Da li ste spremni da osetite najjači osećaj ikada? Da li ste spremni da se vinete u visine, bukvalno? Poseban poklon vam pruža tu mogućnost, kao i nezaboravne uspomene.

NAJJAČI OSEĆAJ | Tandem let paraglajderom –  ne možete doživeti kroz nečiji opis ovog događaja, ovo je nešto što se u potpunosti mora doživeti. Ne može se prepričati prostim I jednostavnim rečima. Čeka vas čitav spektar emocija , nezaboravno iskustvo i sve to možete imati na snimcima i slikama.

Polećemo na specijalan način pomoću auto vitla. Letenje u tandemu podrazumeva let putnika sa iskusnim pilotom. Putnik sedi u sedištu ispred pilota, a samo poletanje i sletanje nije zahtevno. Dobijate kratka uputstva pre poletanja i uz obaveznu opremu možete se prepustiti uživanju. Vreme trajanja leta zavisi od vremenskih uslova (do 15 minuta) i u svakom slučaju dobar provod je zagarantovan.

Letovi se izvode u stabilnim i mirnim vremenskim uslovima. Sve je podređeno bezbednosti i uživanju putnika, koji može i da slika ili snima iz vazduha, za vreme svog leta. Dobijate dva snimka. Jedan snimak je tzv. GoPro, a drugi takođe snima u rezoluciji 1080/30, što je vrhunski kvalitet snimka. Snimke dobijate na mejl.

Za više informacija posetite sajt https://www.posebanpoklon.rs/

Poseban poklon je uvek tu za vas.

Autor: Lidija Gajić

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *