Stvarno poseban poklon – Tandem let paraglajderom

Da li ste spremni da osetite najjači osećaj ikada? Da li ste spremni da se vinete u visine, bukvalno? Poseban poklon vam pruža tu mogućnost, kao i nezaboravne uspomene.

NAJJAČI OSEĆAJ | Tandem let paraglajderom –  ne možete doživeti kroz nečiji opis ovog događaja, ovo je nešto što se u potpunosti mora doživeti. Ne može se prepričati prostim I jednostavnim rečima. Čeka vas čitav spektar emocija , nezaboravno iskustvo i sve to možete imati na snimcima i slikama.

Polećemo na specijalan način pomoću auto vitla. Letenje u tandemu podrazumeva let putnika sa iskusnim pilotom. Putnik sedi u sedištu ispred pilota, a samo poletanje i sletanje nije zahtevno. Dobijate kratka uputstva pre poletanja i uz obaveznu opremu možete se prepustiti uživanju. Vreme trajanja leta zavisi od vremenskih uslova (do 15 minuta) i u svakom slučaju dobar provod je zagarantovan.

Letovi se izvode u stabilnim i mirnim vremenskim uslovima. Sve je podređeno bezbednosti i uživanju putnika, koji može i da slika ili snima iz vazduha, za vreme svog leta. Dobijate dva snimka. Jedan snimak je tzv. GoPro, a drugi takođe snima u rezoluciji 1080/30, što je vrhunski kvalitet snimka. Snimke dobijate na mejl.

Za više informacija posetite sajt https://www.posebanpoklon.rs/

Poseban poklon je uvek tu za vas.

Autor: Lidija Gajić

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Knjižara BIS PLUS: Knjižara koja pruža sve

Knjižara BIS PLUS: Knjižara koja pruža sve . Dobrodošli...

Brzinski voćni kolač – Banana rolat

Brzinski voćni kolač - Banana rolat. Da li volite...

Danas novo, sutra je već normalno

Danas novo, sutra je već normalno. Slušam kako najavljuju...

Pesma Uroša Stefanovića na TOP listi svetske muzike!

Pesma Uroša Stefanovića na TOP listi svetske muzike! Uroš...