Šta radite – Aleksandra Cukavac (PR menadžer)

Aleksandra Cukavac, PR menadžer, otkriva nam svoje preporuke. ŠTA ČITA ? SLUŠA ?  ŠTA GLEDA?

ČITAM?

„Završavam knjigu „Lutka od Marcipana“ autora Muharema Bazdulja. Ovo je uzbudljiva drama o češkoj glumici Lidi Barovoj, koja igra ključnu ulogu u istorijskim previranjima, naročito kada otpočne aferu sa Gebelsom. Britkim perom Bazdulj me je odveo u prvu polovinu 20. veka u industriju zabave, svet zvezda. Njihov sjaj postoji kao paralelna stvarnost naspram fašizmu, a ipak je isprepletan najzloćudnijom ideologijom koja se uvukla u svaku poru društva. Preporučujem i knjiguZašto se niste ubili“ Viktora Frankla. Slavni psihijatar traga za smislom i otkrivajući kako je prevazišao nedaće, pruža ljubav prema životu ma kakav on bio i šta donosio“.

aleksandra-cukavac

Foto: Mimi Gvozdenović Central studio

SLUŠAM?

„Najviše volim rokenrol. Uvek mogu da slušam „Azru“, „Divlje jagode“ iDeep Purple“. Magija koju gitarom stvaraju Branimir Džoni Štulić i Dejvid Kaverdejl mi je neverovatna. Ovog leta uživam i u pesmama Lare Fabian. Radujem se što će imati koncert u Štark Areni“.

aleksandra-cukavac

GLEDAM?

„Poslednji film koji sam gledala je „Moja godina sa Selindžerom“. Rađen je po memoarima spisateljice Džoane Rakof i prati početak njene karijere. Sve poslovne i životne izazove tokom perioda koji je provela u književnoj agenciji koja radi za velikog Selindžera. „Blistav um“ u kome su Rasel Krou i Dženifel Koneli dočarali istinitu priču o matematičkom geniju i nobelovcu Džonu Nešu čije su teorije uticale na svetske trgovačke pregovore, a koji je nadvladao iracionalne sile razuma. Film „Miljenica“ o engleskoj kraljici Ani za čiju se naklonost na dvoru bore dve mlade žene.“

Aleksandra Cukavac, PR menadžer

 

 

4 COMMENTS

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako ubijaju dobre devojke – YA roman za sve ljubitelje dobrih misterija

Kako ubijaju dobre devojke - YA roman za sve...

Insulinska rezistencija u trudnoći

Insulinska rezistencija u trudnoći. Insulinska rezistencija je metaboličko stanje...

5 knjiga koje će pomoći svakoj preduzetnici

5 knjiga koje će pomoći svakoj preduzetnici. A slobodno...

Veliki uspeh kruševljanke u Veneciji – Jelena Borovčanin

Veliki uspeh kruševljanke u Veneciji - Jelena Borovčanin. Kruševljnka...