Šta radite – Aleksandra Cukavac (PR menadžer) Šta radite – Aleksandra Cukavac (PR menadžer)
Aleksandra Cukavac, PR menadžer, otkriva nam svoje preporuke. ŠTA ČITA ? SLUŠA ?  ŠTA GLEDA? ČITAM? “Završavam knjigu „Lutka od Marcipana“ autora Muharema Bazdulja.... Šta radite – Aleksandra Cukavac (PR menadžer)

Aleksandra Cukavac, PR menadžer, otkriva nam svoje preporuke. ŠTA ČITA ? SLUŠA ?  ŠTA GLEDA?

ČITAM?

“Završavam knjigu „Lutka od Marcipana“ autora Muharema Bazdulja. Ovo je uzbudljiva drama o češkoj glumici Lidi Barovoj, koja igra ključnu ulogu u istorijskim previranjima, naročito kada otpočne aferu sa Gebelsom. Britkim perom Bazdulj me je odveo u prvu polovinu 20. veka u industriju zabave, svet zvezda. Njihov sjaj postoji kao paralelna stvarnost naspram fašizmu, a ipak je isprepletan najzloćudnijom ideologijom koja se uvukla u svaku poru društva. Preporučujem i knjiguZašto se niste ubili“ Viktora Frankla. Slavni psihijatar traga za smislom i otkrivajući kako je prevazišao nedaće, pruža ljubav prema životu ma kakav on bio i šta donosio”.

aleksandra-cukavac

Foto: Mimi Gvozdenović Central studio

SLUŠAM?

“Najviše volim rokenrol. Uvek mogu da slušam „Azru“, „Divlje jagode“ iDeep Purple“. Magija koju gitarom stvaraju Branimir Džoni Štulić i Dejvid Kaverdejl mi je neverovatna. Ovog leta uživam i u pesmama Lare Fabian. Radujem se što će imati koncert u Štark Areni”.

aleksandra-cukavac

GLEDAM?

“Poslednji film koji sam gledala je „Moja godina sa Selindžerom“. Rađen je po memoarima spisateljice Džoane Rakof i prati početak njene karijere. Sve poslovne i životne izazove tokom perioda koji je provela u književnoj agenciji koja radi za velikog Selindžera. „Blistav um“ u kome su Rasel Krou i Dženifel Koneli dočarali istinitu priču o matematičkom geniju i nobelovcu Džonu Nešu čije su teorije uticale na svetske trgovačke pregovore, a koji je nadvladao iracionalne sile razuma. Film „Miljenica“ o engleskoj kraljici Ani za čiju se naklonost na dvoru bore dve mlade žene.”

Aleksandra Cukavac, PR menadžer

 

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *