Šta morate obući za savršen doček Nove godine kod kuće?

Zbog aktuelne pandemije virusa COVID19, odlučili ste da Novu godinu ipak proslavite u svom domu? To definitivno nije razlog da propustite lepotu biranja savršene odevne kombinacije! Magazin “SHINE” predlaže vam šest najboljih novogodišnjih autfita u kojima se istovremeno možete osećati udobno i šik.

Svečana duga haljina

Bez obzira što ste kod kuće, želite da budete tip-top sređeni za novogodišnju noć? To je taj mladalački duh! Otvorite svoj ormar i izaberite jednu dugu svečanu haljinu! Malo šminke, neobavezna frizura i hop – vaš dragi već ne skida pogled sa vas!

Košulja i pantalone sa dubokim strukom

Ukoliko želite da postignete onaj elegantan i graciozan stil, a ipak smatrate da su haljine previše, sigurni smo da u svojoj kolekciji posedujete bar jedan par dobrih pantalona sa dubokim strukom i neodoljivu lepršavu košulju! Imate?! Nismo ni sumnjali. Eto idealne kombinacije!

Kožna suknja i zlatna bluza/majica

Kožne suknje ove sezone vladaju modnom scenom! Ukoliko ih nemate, iskoristite ovih nekoliko dana pred sam kraj godine i častite sebe! Nećete se pokajati, pogotovo ako kožnu suknju ukombinujete sa majicom ili bluzom koja sadrži neke zlatne detalje.

Džemper – haljina

Napolju je hladno, vi ne želite glamurozan izgled u kućnoj atmosferi, ali želite da se osećate privlačno, ipak je doček Nove godine. Takođe, želite da vam garderoba bude i udobna i topla. Imamo rešenje! Džemper-haljina je vaš idealan izbor! Vašem dragom sigurno neće smetati i da bude malo kraća… Seksepilno, udobno i toplo!

Farmerke i džemper sa novogodišnjim elementima

Vreme praznika nas u većini slučajeva podseća na detinjstvo i bezbrižnost koju smo tada osećali. Naravno, detinjstvo nas vezuje i za divne uspomene i događaje koje pamtimo. Kako biste prizvali sve one lepe stvari iz svog dečijeg perioda da vam se ponove u narednoj godini, odaberite džemper sa šarama pahulja, Sneška Belića, Deda Mraza, irvasa i uz to obucite svoj omiljeni par farmerki. Vežite visok rep, nanesite crven karmin i osetite prazničnu čaroliju. Opušteno, zahvalićete nam se kasnije…

Pidžama (spavaćica)

Ok, uhvatili smo vas! Vi ste neki kežual tip kome je udobnost uvek na prvom mestu, zar ne? A i što biste se opterećivali kada Novu godinu slavite kod kuće… S obzirom na to da ste došli do kraja teksta, pretpostavljamo šta tražite. PIDŽAMU! Kako smo vas dobro pročitali! Naš predlog je da, ukoliko se odlučite na udoban kauč sa šoljom čaja, obučete neku lepu svilenu pidžamu ili spavaćicu u kojoj ćete se osećati slobodno i opušteno. Ma da, može i ona sa prazničnim šarama!

Autor: Iva Jevtić

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kupaći & leto sa Liscom

Kupaći & leto sa Liscom. Lisca i ove godine...

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima. Od...

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije....

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala....