ŠTA ĆEMO NOSITI OVE ZIME ŠTA ĆEMO NOSITI OVE ZIME
I dok se jesen polako pretvara u zimu, očigledne promene događaju se i u modnoj industriji, odnosno, kroz najtraženije odevne kombinacije. Razigrana jesen, udarne... ŠTA ĆEMO NOSITI OVE ZIME

I dok se jesen polako pretvara u zimu, očigledne promene događaju se i u modnoj industriji, odnosno, kroz najtraženije odevne kombinacije. Razigrana jesen, udarne pozicije u izlozima ustupa komadima koji nose miris i ukus zime, menjaju se takođe i paleta boja i materijali i detalji. Decembar je najavljen nizom modnih noviteta, od kojih ćemo neke nositi i u najluđoj noći u godini. Sve mora da blješti, nema sumnje da je pred nama nikad čarobniji i posebniji dvanaesti mesec u godini.

Formula za ovu zimu vrlo je jednostavna- puno šljokica i svetlucavih elemenata, a može i malo baršuna.

Zašto se ove zime ne bi onda malo igrali sa bojama i dezenima ? U prvom planu istaknite vesele boje poput žute, ružičaste i plave, zatim tu je čitava serija nezaobilaznih džins komada, od košulja do farmerki, glamurozne kreacije od veštačkog krzna, čizme u kaubojskom stilu, topli pleteni džemperi ili modni dodaci sa životinjskim uzorkom. Za one posebne noćne izlaske i niz čarobnih zimskih partyija koji nas čekaju u decembru, možete eksperimentisati i sa asimetričnim haljinama, sa dodatkom šljokica recimo kao modnog obeležja, a koje će svaki party look učiniti nezaboravnim. Inspirišite se i prepustite svojoj kreativnosti.

Ultimativne haljine, prošarane zemljanim tonovima, topli džemperi, šalovi i kardigani, predimenzionirani kaputi bogatog uzorka kao i trendi torbice začinjene nekim ekstravagantnim detaljima, samo su neki od modnih komada koji su živopisnim bojama dali novu, urbanu dimenziju ovoj zimi.

 

Autor: Ivana Živanić

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *