Srpska Merilin Monro slavi 15 godina saradnje sa medijima!

U jednom od najprestižnijih prestoničkih hotela sa dugogodišnjom tradicijom poslovanja i ugostiteljstva, uz vatromete i šampanjac, poznate dame iz medijskih, umetničkih i korporacijskih sfera nagrađene su počasnim plaketama i statuama „Business Woman Awards“ za ostvarene, zapažene i nesvakidašnje rezultate prethodnih godina. Među nagrađenim lauretkinjama, još jedno počasno priznanje je preuzala i srpska slavna spisateljica i pesnikinja Božica Velousis koja je na crvenom tepihu zablistala u dugoj glamuroznoj haljini, oduzimajući dah svim televizijama i foto-reporterima koji svoje oduševljenje nisu krili.

Naime, aktuelna pesnikinja je nakon obrazovanja na Filološkom fakultetu, tada još kao mlada devojka samoinicijativno ušla u svet biznisa, stvarajući sa misijom i umrežavajući se sa humanitarnim fondacijama i udruženjima. Sve je počelo otvaranjem studija za negu i lepotu, da bi kasnijih godina, sarađujući sa istaknutim ličnostima, proširila kompaniju za konsalting. U okviru pomenutog stvaralaštva, sarađivala je humanitarno sa Opštinom Novi Beograd, pomažući mališanima iz Zvečanske i starim licima. Međutim, priznanje koje je dobila u kategoriji „15 godina uspešne saradnje sa domaćim medijima“ potvrđuje njenu višegodišnju saradnju sa mnogim kolegama novinarima i TV voditeljima, ali i sa televizijom Studio B, Kopernikus i televizijom Avala koju pamtimo sa nostalgijom, potvrđuje Božica Velousis.

Ovo jedinstveno priznanje dodeljeno je istaknutim damama od biznisa i tradicije koje poseduju veliku želju da budu uspešne i signifikantne, iako statistika kaže da žene na našoj planeti „vode“ u odnosu na muškarce i čine 51% svetske populacije. Glamur, sjaj, fotografisanje i davanje izjave za kultne televizije iz Srbije i regiona dakako su obeležili jučerašnji dan uz smeh, zajedničku radost i ushićenje.

Priznanje „Business Woman awards“ dodeljeno i prof. dr Milevi Pavlović, dir. TV STUDIO B Ivani Vučićević, urednici RTS Oliveri Kovačević, novinarki Snežani Dakić, modnoj dizajnerki Suzani Perić, novinarki RTS Šarenice Jeleni Đorđević Popović, nutricionosti Milki Raičević, direktorki BK Televizije Ljubici Vukotić i dr.

1 Komentar

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Najčešći problemi sa stopalima leti: Kako ih sprečiti i rešiti

Najčešći problemi sa stopalima leti: Kako ih sprečiti i...

Čovek bez obaveza – Miroslav Ćurčić

Čovek bez obaveza - Miroslav Ćurčić. Miroslav Ćurčić nas...

Dobijate ono o čemu razmišljate

Dobijate ono o čemu razmišljate. Misli i načini razmišljanja...

Potomci ratnika Srbije prisustvovali prazničnoj liturgiji na Kalemegdanu

Potomci ratnika Srbije prisustvovali prazničnoj liturgiji na Kalemegdanu. I...