Srbiju će na Milano Fashion Week-u predstavljati Suzana Perić sa kolekcijom “Passaporto” Srbiju će na Milano Fashion Week-u predstavljati Suzana Perić sa kolekcijom “Passaporto”
Srbiju će na predstojećoj Nedelji mode u Milanu predstavljati modna kreatorka Suzana Perić sa kolekcijom „Passaporto“ (“pasoš”). Revija će se održati 18.02.2020. u okviru... Srbiju će na Milano Fashion Week-u predstavljati Suzana Perić sa kolekcijom “Passaporto”

Srbiju će na predstojećoj Nedelji mode u Milanu predstavljati modna kreatorka Suzana Perić sa kolekcijom „Passaporto“ (“pasoš”). Revija će se održati 18.02.2020. u okviru platforme “Mad Mood” na kojoj je Suzana nagrađena prošle godine za najboljeg internacionalnog dizajnera.

Tokom revije nastupiće uživo glumica Jelena Gavrilović koja će izvesti numeru Lole Novaković „Ne pali svetla u sumrak“.

Kolekcija “Passaporto“ za jesen-zimu 2020/21 sadrži spektar boja od crvene do crne i bele, a pored odeće obuhvata i cipele i aksesoare. Revija u Milanu se održava uz podršku brendova Tesla voda i Coronita.

Kao pobednica u kategoriji “Winner for Mad Mood” na „Serbia Fashion Week-u“, dizajnerka Suzana Perić po drugi put održava reviju na Nedelji mode u Milanu.

Redakcija

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *