Spoj prijateljstva, glamura i venčanica!

Spoj prijateljstva, glamura i venčanica!  Organizacija venčanja poslednjih decenija zaista predstavlja mnogo obaveza na planeru, odnosno spisku svih stvari koje je neophodno obaviti kako bi taj dan bio dan iz neke bajke. Od pozivanja zvanica, pripremanja pozivinica za venčanje, odabira prostora, svečane sale ili nekog još romantičnijeg mesta na kome ćete reći da, do profesionalnog fotografa, muzike… Pa za mladu najvažnijeg – odlučiti se za najlepšu venčanicu, šminku, frizuru, udobne a lepe cipele…

Spoj prijateljstva, glamura i venčanica!

spoj-prijateljstva-glamura-i-vencanica
Božica Velousis u venčanici sa Nikolinom Novaković Ninom

Prethodni vikend je upravo tako bio namenjen lepotama ove organizacije i samoj promociji modnih kuća i dizajnera koji su predstavljali svečane venčanice na našim najlepšim Srpkinjama i javnim ličnostima.

Spoj prijateljstva, glamura i venčanica!

Nikolina Novković poznatija Nina koja je i ove godine predstavila svoje haljine, ovoga puta sa Studiom Afrodita je na svečanom 20. Sajmu venčanica šesti put zaredom, ostvarila saradnju sa srpskom pesnikinjom i humanitarkom Božicom Velousis, koja je potpuno ispunila sva njena očekivanja ali i očekivanja prisutnih! Božica Velousis je svojim prvim izlaskom otvorila ovaj spektakl venčanica, noseći prefinjenu haljinu, krojenu sa mnogo pažnje i ljubavi prema lepoti i oblasti ovog rada.

spoj-prijateljstva-glamura-i-vencanica
Božica Velousis u venčanici

Spoj prijateljstva, glamura i venčanica!

Venčanice predstavljaju važan izbor kod mlada (psiholozi porede sa težinom izbora partnera),  stoga će ovogodišnje buduće mlade imati priliku da zaista pronađu onu najraskošniju, a s obzirom na Božičin način obraćanja okolini preko poezije, ljubavi i lepote, sigurni smo da će i haljine odisati tom energijom, baš kao i energijom dizajnera, koji je učinio posebnom.

„Uvek hodajte tako, kao da vas prate tri muškarca.“ – Oskar de la Renta

 

 

 

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Šta čitati ove zime?

Šta čitati ove zime? Zima mi je oduvek bila...

Alternativne terapije za ublažavanje bolova u zglobovima kod osteoartritisa

Alternativne terapije za ublažavanje bolova u zglobovima kod osteoartritisa....

Da li je i on bolestan?

Da li je i on bolestan? Polako se približavamo...

Kako ubijaju dobre devojke – YA roman za sve ljubitelje dobrih misterija

Kako ubijaju dobre devojke - YA roman za sve...