ŠPANSKA SERIJA “LA VERDAD” ODUZIMA DAH ŠPANSKA SERIJA “LA VERDAD” ODUZIMA DAH
Osam godina nakon što je nestala pod čudnim okolnostima, Paula Garcia (Elena Rivera), unuka bankara i najmoćnijeg čoveka u zemlji,  se ponovo pojavila, sada... ŠPANSKA SERIJA “LA VERDAD” ODUZIMA DAH

Osam godina nakon što je nestala pod čudnim okolnostima, Paula Garcia (Elena Rivera), unuka bankara i najmoćnijeg čoveka u zemlji,  se ponovo pojavila, sada kao sedmnaestogodišnjakinja, prelepa i zagonetna. Marcos Eguia (Jon Kortajarena), mlad i ambiciozan policajac, preuzima slučaj, jer je priča djevojke zbunjujuća i kontradiktorna. Uz sve to, ona samo sa njim od svih u policijskoj stanici želi da priča. Samo njeni roditelji (Lidia Bosch i Gines Garcia Millan) prihvataju da je Paula zaista ona. Lalo Ruiz (Jose Luis Garcia Perez), veteranski novinar koji je pratio njen nestanak, dodaje ulje na vatru, tvrdeći da ju je porodica prihvatila bez ikakvog pitanja i dokaza da je to zaista ona, jer imaju nešto što žele da sakriju. Neiskusni Eguia se bori i sa slučajem i sa svojom neodoljivom privlačnošću prema Pauli, ranjenoj životinji koja želi samo jedno: da bude voljena.

Da li će Paula nakon toliko godina provedenih u paklu prostitucije uspeti da konačno nađe mir i sreću u svojoj porodici ili su možda sumnje novinara tačne, otrkrite sami jer ova serija će vas obuzeti od početka do kraja.

Autor: Lidija Gajić

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *