Serija koja će vas šokirati „Neobičan slučaj Natalije Grejs“

Serija koja će vas šokirati „Neobičan slučaj Natalije Grejs“. Novi dokumentarni serijal „Neobičan slučaj Natalije Grejs“, koji nudi ekskluzivan uvid u misteriju izvučenu direktno iz novinskih naslova: „Ko je Natalija Barnet?“, biće emitovan na ID kanalu od 10. septmbra u 21:00 sat. Dokumentarna serija dostupna je odmah na HBO Max striming platformi.

U početku se pretpostavljalo da je šestogodišnje ukrajinsko siroče sa spondiloepifiznom displazijom, retkim poremećajem rasta kostiju koji može dovesti do abnormalnosti skeleta, kao i problema sa sluhom i vidom, Nataliju, usvojio bračni par Kristin i Majkl Barnet 2010. godine.

Serija koja će vas šokirati „Neobičan slučaj Natalije Grejs

Međutim, srećna porodična dinamika se pogoršala kada su optužbe protiv Natalije izneli Barnetovi koji su tvrdili da je Natalija odrasla osoba koja se maskirala u dete sa namerom da naudi njihovoj porodici. Godine 2013. otkriveno je da Natalija živi sama, što je pokrenulo istragu koja je dovela do hapšenja Majkla i Kristine i bure pitanja. Ova zapanjujuća odiseja prevare, živopisnih likova, izokrenute porodične dinamike i neverovatnih svedočanstava biće premijerno prikazana na kanalu Investigation Discovery.

sokantna-serija-neobican-slucaj-natalije-grejs
„Neobičan slučaj Natalije Grejs“

„Ove godine smo bili svedoci ogromnog uspeha sa našim fenomenalnim nizom dokumentarnih programa i „Neobičan slučaj Natalije Grejs“ je naša sledeća limitirana televizijska serija koju morate da gledate“, rekao je Džejson Sarlanis, predsednik, Turner Networks-a, ID & HLN, Linear & Streaming. „Prateći put čudniji od fikcije kroz objektiv koji do sada nije viđen, ovaj zadivljujući sadržaj je odličan dodatak našem katalogu blokbaster naslova koji ID čine krajnjom destinacijom za ljubitelje programa o stvarnom zločinu.“

Serija koja će vas šokirati „Neobičan slučaj Natalije Grejs“

Uz ekskluzivne bombastične intervjue sa članovima Natalijine usvojiteljske porodice, uključujući oca Majkla Barneta i brata Džejkoba Barneta, kao i sa rođacima, prijateljima, pravnim stručnjacima i Natalijinim i komšijama porodice Barnet, „Neobičan slučaj Nensi Grejs“ nudi nikad ranije prikazan uvid u život porodice Barnet.

Natalijin identitet, suđenje Majklu Barnetu u oktobru 2022. godine, kao i ključne uvide u nove teorije i dokaze. Dokumentarni serijal predstavlja uranjanje u ovu šokantnu porodičnu sagu koja prati sve od Natalijinog rođenja u Ukrajini do hapšenja i kasnijih sudskih postupaka oko Majkla Barneta zbog optužbi za zanemarivanje. Neviđena priča „Neobičan slučaj Nensi Grejs“ prožeta je šokantnim optužbama i eksplozivnim otkrićima.

Za više informacija o ovom serijalu pratite ID sadržaj na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok kao i ekskluzivne video materijale na YouTube-u, koristeći #NataliaGrace.

Serija koja će vas šokirati „Neobičan slučaj Natalije Grejs“

„Neobičan slučaj Natalije Grejs“ je za ID producirala kuća Hot Snakes Media.

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom mestu?

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom...

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?...