SLAVLJENIČKI

Dragi moji sretan mi divan dan. Pored toga bliži se i Nova godina pa je vreme za rekapitulaciju. Sada se podvlači crta i objektivno procenjuje koliko smo zaista truda uložili da bi ostvarili želje. Procenjujemo šta je bilo dobro a šta treba korigovati. Pored toga ovo je trenutak u kom širimo ljubav i provodimo vreme sa porodicom i prijateljima. Neki od nas će možda poput Deda Mraza bez pompe i fanfara, potpuno bešumno usrećiti nekog potpuno nepoznatog. Drugi se uveliko spremaju za dobar provod u „najluđoj noći“. Svakako su pred nama dani pozitivne energije i dobrog raspoloženja. Ovo je ujedno odlično gorivo koje nam dozvoljava da pod punim gasom pređemo preko cilja.

Bliži nam se noć koju će ispuniti svi naši snovi i nade da će se isti ostvariti. Magija je svuda oko vas prigrlite je. Zahvalna sam ovoj godini na svemu što mi je pružila. Preselila sam se, stekla nove prijatelje, zaposlila se. U ovoj godini radila sam i ono što volim a to je upravo pisanje za vas. Bilo je prepreka na tom putu npr. iako punih mesec dana nisam imala pristup internetu svakog ponedeljka ste mogli da više ili manje uživate u mom pisaniju. U nekim trenutcima moja muza je odlučila da odspava pa mi je trebalo i po desetak sati da nešto napišem. Ipak nisam dozvolila da me bilo šta od toga zaustavi. Odlazila sam u tržni centar i čekala po pola sata da pošaljem jedan mail ali vredelo je.

Hvala svim trenutcima koji su mi izmamili osmeh na lice. Nepoznatim ljudima uz pomoć kojih sam u prijatnim razgovorima prekratila putešestvije GSP-om.

Draga 2018-ta godino drago mi je što smo se družile došlo je vreme da odeš u zasluženu penziju. Pakuj kofere i spremaj se za put u toplije krajeve. Imala si strpljenje za sve naše hirove. Često smo te krivili za neuspehe a ti nas za to nisi krivila.  Šaputali smo ti sve naše tajne i nade a ti si ih poput dobrog prijatelja vešto čuvala. Nemoj biti ljubomorna na ovu novu, našminkanu 2019-tu jer ona nikada neće biti ista kao ti. U našim sećanjima ostaće sve ono što si nam pružila. U srcima ostaće zaključani trenutci po kojima ćemo te uvek pamtiti. Zato putuj slobodno i uživaj u zasluženom odomoru.

Autor: Ljubica Majstorović

2 COMMENTS

  1. cestitam, srecan divan dan , da vam svaki naredni bude uspesniji, srecniji i da jos dugo dugo pisete,a ja cu uzivati citajuci vase price.

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti. Danas...

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled....

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom. Da...

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh. Uspešna...