Serijal “Okruženi ćerkama” stiže na TLC kanal

Serijal “Okruženi ćerkama” stiže na TLC kanalDokumentarni serijal o poznatim petorkama pod nazivom “Okruženi ćerkama” stiže na TLC kanal nedeljom u 20 časova.

Serijal “Okruženi ćerkama” stiže na TLC kanal

Sa pet petogodišnjakinja i jednim tinejdžerom, život porodice Bazbi je uvek bio užurban. Čak i pre nego što je pandemija COVID-19 počela da utiče na život u Hjustonu, Bazbijevi su već imali pune ruke posla sa novim školskim rasporedom, približavajući se prekretnicama i planiranju porodičnih putovanja.

Serijal “Okruženi ćerkama” stiže na TLC kanal

serija-okruzeni-cerkama-tlc-kanal
„Okruženi ćerkama“ – serija

Odlučujući da odu na poseban porodični odmor u Vajoming, Blejk i petorke Ava, Olivija, Rajli, Parker i Hejzel su uzbuđeni što vide sneg po prvi put i uče da skijaju. Ali kada se vrate sa svog putovanja, svet se naglo zaustavlja i suočava sa posledicama novog koronavirusa. Karantin sa petorkama je izazov za koji nijedan roditelj nikada ne može biti potpuno spreman.

Serijal “Okruženi ćerkama” stiže na TLC kanal

Planovi za rođendane, uskršnje praznike i potencijalnu proceduru oko Hazel počinju da se raspliću dok se porodica prilagođava pandemiji i prelazi na školovanje od kuće.  Blejk i petorke pokušavaju da donesu najbolje odluke za zdravlje i bezbednost porodice. Dok Teksas pojačava svoje bezbednosne mere naredbom o ostanku kod kuće, poslednja epizoda sezone sačinjena je od ličnih snimaka porodice Bazbi, dok se realnost karantina i socijalnog distanciranja nameće.

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Njeno veličanstvo – BIBLIOTEKA

Njeno veličanstvo – BIBLIOTEKA. Dugo sam razmišljala šta je...

Kifla kroasani pečeni na ulju

Kifla kroasani pečeni na ulju.Da li ste probali...

1.Jedan po jedan – knjiga za prave ljubitelje trilera

1.Jedan po jedan - knjiga za prave ljubitelje trilera....

Čarapansko srce veliko kao kuća

Čarapansko srce veliko kao kuća. U jednom lepom, Lazarevom...