SERIJA O ŽENAMA PLASTIČNIM HIRURZIMA, DR. 90210,  NA KANALU E!   OD 30. OKTOBRA SERIJA O ŽENAMA PLASTIČNIM HIRURZIMA, DR. 90210,  NA KANALU E!   OD 30. OKTOBRA
Najnovija serija o plastičnoj hirurgiji stiže na kanal E! – Dr 90210 i emituje se nedeljom u 21.00 od 30. oktobra.   Zanimljivost za publiku... SERIJA O ŽENAMA PLASTIČNIM HIRURZIMA, DR. 90210,  NA KANALU E!   OD 30. OKTOBRA

Najnovija serija o plastičnoj hirurgiji stiže na kanal E! – Dr 90210 i emituje se nedeljom u 21.00 od 30. oktobra.   Zanimljivost za publiku sa Balkana: jedna od doktorki, Ket Begović, je udata za poznatog bodibildera poreklom sa naših prostora, Crnogorca Binaisa Begovića.

Muškarci su dugo dominirali poljem plastične hirurgije gde su žene činile samo 15 procenata hirurga, ali na Beverli Hilsu postoji nova ekipa žena koje su redefinisale dobro poznate standarde lepote. Dr  Ket Begović, dr  Keli Kilin, dr Mišel Li i dr Suzen Kvort predstavljaju jedne od najboljih ženskih hirurga u zemlji i pomeraju granice u ovom čuvenom kalifornijskom mestu.

Od skidanja viška kože, duple mastektomije, do cista na licu i vaginalnog podmlađivanja nakon porođaja, ove četiri doktorke prate svoje pacijente od konsultacija do operacije i oporavka uz pomoć svojih zadivljujućih veština, znanja i odnosa prema pacijentima, čime su dokazale da je za dobre rezultate potrebna ženska ruka.

Fotografije: NBCUniversal / E! Entertainment

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *