SEPTEMBARSKI MLAD MESEC- KAKO DA ŽIVITE ŽIVOT NAJBOLJE ŠTO MOŽETE

U nedelju, 09. septembra, u 11h, mlad mesec biće u znaku Device…
Ovo je vreme da posadite seme onoga što želite, bukvalno i simbolično rečeno. Ipak, pre nego što krenete u akciju, uvek je dobro da razmislite šta je to što želite da posadite i zašto ?
Na kraju krajeva, uvek žanjemo ono što sejemo i tu nema nikada izuzetaka. Važno je imati ovu ideju na umu tokom septembarskog mladog meseca u Devici. Razlog tome je taj što je potrebno održati svoju nameru čistom, oslobođenom od bilo kakve sujete, kako bi se manifestovalo ono što istinski želimo.
 Dakle, posadite seme koje je u skladu sa najvišim idealima koji stoje iza svake čiste namere. Možda postoji distanca između onoga ko ste sada i ko biste voleli da budete, možda je ona čak i bolna, ali uvek postoji nešto što možemo da učinimo za sebe kako bi smanjili tu razliku. Dovoljno je da stvarima pristupite pažljivo i pedantno, baš kao što je i u skladu sa samim znakom Device i njenom simbolikom.
U septembru budite drugima na usluzi, neka vaše veštine, talenti i sposobnosti budu drugima od pomoći, budite praktični. Što više, to bolje. Negujte telo, duh i Um.
Poruka ovog mladog meseca je „praktikuj nešto dok ne dođeš do savršenstva.“ Ipak u toj potrazi za savršenošću, nemojte toliko da se fokusirate na mane da ne bi propustili da vidite širu sliku stvari.  Ne hvatajte se u zamku analiziranja. Energija Device najbolje dolazi do izražaja kada se stvari pojednostave, a ne kada se komplikuju.
Autor: Ivana Živanić 

2 COMMENTS

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Njeno veličanstvo – BIBLIOTEKA

Njeno veličanstvo – BIBLIOTEKA. Dugo sam razmišljala šta je...

Kifla kroasani pečeni na ulju

Kifla kroasani pečeni na ulju.Da li ste probali...

1.Jedan po jedan – knjiga za prave ljubitelje trilera

1.Jedan po jedan - knjiga za prave ljubitelje trilera....

Čarapansko srce veliko kao kuća

Čarapansko srce veliko kao kuća. U jednom lepom, Lazarevom...