SEPTEMBARSKI MLAD MESEC- KAKO DA ŽIVITE ŽIVOT NAJBOLJE ŠTO MOŽETE

U nedelju, 09. septembra, u 11h, mlad mesec biće u znaku Device…
Ovo je vreme da posadite seme onoga što želite, bukvalno i simbolično rečeno. Ipak, pre nego što krenete u akciju, uvek je dobro da razmislite šta je to što želite da posadite i zašto ?
Na kraju krajeva, uvek žanjemo ono što sejemo i tu nema nikada izuzetaka. Važno je imati ovu ideju na umu tokom septembarskog mladog meseca u Devici. Razlog tome je taj što je potrebno održati svoju nameru čistom, oslobođenom od bilo kakve sujete, kako bi se manifestovalo ono što istinski želimo.
 Dakle, posadite seme koje je u skladu sa najvišim idealima koji stoje iza svake čiste namere. Možda postoji distanca između onoga ko ste sada i ko biste voleli da budete, možda je ona čak i bolna, ali uvek postoji nešto što možemo da učinimo za sebe kako bi smanjili tu razliku. Dovoljno je da stvarima pristupite pažljivo i pedantno, baš kao što je i u skladu sa samim znakom Device i njenom simbolikom.
U septembru budite drugima na usluzi, neka vaše veštine, talenti i sposobnosti budu drugima od pomoći, budite praktični. Što više, to bolje. Negujte telo, duh i Um.
Poruka ovog mladog meseca je „praktikuj nešto dok ne dođeš do savršenstva.“ Ipak u toj potrazi za savršenošću, nemojte toliko da se fokusirate na mane da ne bi propustili da vidite širu sliku stvari.  Ne hvatajte se u zamku analiziranja. Energija Device najbolje dolazi do izražaja kada se stvari pojednostave, a ne kada se komplikuju.
Autor: Ivana Živanić 

2 COMMENTS

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti. Danas...

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled....

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom. Da...

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh. Uspešna...