SEPTEMBAR – MESEC TRANSFORMACIJA

Ono što svako od nas traži u životu, to je onaj osećaj da smo u određenom momentu postupili ispravno i kada pogledamo unazad, da možemo da kažemo da smo zadovoljni postignutim.

Nakon serije pomračenja, koja nas je zatekla možda spremne, a možda i ne, može da se kaže da su duboke transformacije več počele da se dešavaju u svakom od nas, iako ih možda nećemo uvek biti svesni na onom svkodnevnom nivou. I nikada nije lako prolaziti kroz to, ali je vredno jer ćemo se u jednom trenutku opustiti i prepustiti planu koji Univerzum ima za svakog od nas.

Sa dužim periodima retrogradnosti, nije bilo lako završavati stvari jer su to bili teški periodi preispitivanja i procene sopstvene vrednosti i koliki deo kosimičkog kolača zapravo zaslužujemo jer ćemo na kraju dobiti uvek i samo onoliko koliko mislimo da zaslažujemo. Ni manje ni više od toga. Tako se i čitava prva nedelja u septembru nastavlja u tom duhu jer je podržana mladim mesecom i planetom od akcije, Marsom, koji je započeo svoj direktan hod i svaku nameru pretvara u akciju i delovanje.

Saturn je tu i dalje da nam da onoliko ograničenja koliko nam je potrebno kako bi naučili lekciju, ali ta nas lekcija priprema na pravi način za ono što istinski želimo. Ovo je i period u kome se testira koliko zaista želimo nešto i da li nam je to nešto zaista i potrebno kako bi živeli srećan i ispunjen život ?!

U ovom tekućem mesecu, svakog od nas čeka pravo buđenje- balans koji moramo napraviti između novih i rizičnih rešenja i onih koji su duboko ukorenjeni u nama, koji su poznati i praktični, ali i prilično zastareli.
Planete nam poručuju ili bolje rečeno, insistiraju na promeni ponašanja pre nego što se željeni rezultat manifestuje u realnosti, a promena nikada nije laka. Možemo pobediti sve ove intenzivne događaje ako istinski verujemo u sopstvene vrednosti i kada aktivno učestvujemo u onome u šta najviše verujemo.

Autor: Ivana Živanić

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Premijerno 27.02. – „Akvamen i izgubljeno kraljevstvo“

Premijerno 27.02. - „Akvamen i izgubljeno kraljevstvo“. Hit film...

Venčanice, moda, poezija: Rekla sam DA u salonu venčanica

Venčanice, moda, poezija: Rekla sam DA u salonu venčanica....

Njeno veličanstvo – BIBLIOTEKA

Njeno veličanstvo – BIBLIOTEKA. Dugo sam razmišljala šta je...

Kifla kroasani pečeni na ulju

Kifla kroasani pečeni na ulju.Da li ste probali...