SEPTEMBAR – MESEC TRANSFORMACIJA

Ono što svako od nas traži u životu, to je onaj osećaj da smo u određenom momentu postupili ispravno i kada pogledamo unazad, da možemo da kažemo da smo zadovoljni postignutim.

Nakon serije pomračenja, koja nas je zatekla možda spremne, a možda i ne, može da se kaže da su duboke transformacije več počele da se dešavaju u svakom od nas, iako ih možda nećemo uvek biti svesni na onom svkodnevnom nivou. I nikada nije lako prolaziti kroz to, ali je vredno jer ćemo se u jednom trenutku opustiti i prepustiti planu koji Univerzum ima za svakog od nas.

Sa dužim periodima retrogradnosti, nije bilo lako završavati stvari jer su to bili teški periodi preispitivanja i procene sopstvene vrednosti i koliki deo kosimičkog kolača zapravo zaslužujemo jer ćemo na kraju dobiti uvek i samo onoliko koliko mislimo da zaslažujemo. Ni manje ni više od toga. Tako se i čitava prva nedelja u septembru nastavlja u tom duhu jer je podržana mladim mesecom i planetom od akcije, Marsom, koji je započeo svoj direktan hod i svaku nameru pretvara u akciju i delovanje.

Saturn je tu i dalje da nam da onoliko ograničenja koliko nam je potrebno kako bi naučili lekciju, ali ta nas lekcija priprema na pravi način za ono što istinski želimo. Ovo je i period u kome se testira koliko zaista želimo nešto i da li nam je to nešto zaista i potrebno kako bi živeli srećan i ispunjen život ?!

U ovom tekućem mesecu, svakog od nas čeka pravo buđenje- balans koji moramo napraviti između novih i rizičnih rešenja i onih koji su duboko ukorenjeni u nama, koji su poznati i praktični, ali i prilično zastareli.
Planete nam poručuju ili bolje rečeno, insistiraju na promeni ponašanja pre nego što se željeni rezultat manifestuje u realnosti, a promena nikada nije laka. Možemo pobediti sve ove intenzivne događaje ako istinski verujemo u sopstvene vrednosti i kada aktivno učestvujemo u onome u šta najviše verujemo.

Autor: Ivana Živanić

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Zašto nam tuđi uspesi služe kao motivacioni podsticaj?

Zašto nam tuđi uspesi služe kao motivacioni podsticaj? Tuđi...

Ljubav je igra bez granica

Ljubav je igra bez granica. Upravo naiđoh na neke...

Voće koje podiže raspoloženje: Prirodni izvor sreće

Voće koje podiže raspoloženje: Prirodni izvor sreće. Kada se...

Zašto je seksualnost devojaka/žena sa invaliditetom tabu tema u 21. veku?

Zašto je seksualnost devojaka/žena sa invaliditetom tabu tema u...