ROĐENDANSKA USUI REKI INICIJACIJA

Kada se ova draga dama javila iz jednog pomalo udaljenog grada u Srbiji u odnosu na Beograd odmah je izrazila želju za rođendanskom inicijaicjom. Najpre sam joj rekla da mora minimum jedan tretman da primi da se energetski upoznamo pa onda da dogovaramo dalje da li će biti još tretmana ili će biti odmah spremna za inicijaciju. Takođe sam joj rekla da će inicijaciju primiti kad bude trenutak, da prosto imam zakazanu humanitarnu akciju za datum za koji je izrazila želju. Međutim, kako to Univerzum i Reiki uvek lepo urede, zbog nekih tehničkih razloga došlo je do odlaganja humanitarne akcije za naredni vikend. Kad smo se čule nakon tretmana i kada sam je pitala: “Draga Branislava da li želite da dođete kod mene 17.11.?” njenoj sreći nije bilo kraja. Radost njena je bila kao u deteta, a kroz moje telo je prošla prijatna strujica kao dobar i potvrdan znak. U nastavku vam prilažem njene reči koje mi je uputila sa željom da se objave. Uživajte.

“Moje telesno rođenje je bilo 17.11.1965. godine. Moja prva hrišćanska inicijacija, kada sam primila svojom voljom i željom Boga u svoje srce, bila je 06.05.1983. godine Tada sam imala osamnaesti i po godina. Moje drugo rođenje i drugi život od Boga poklonjen je započeo 12.03.2001.godine u mojih trideset i pet i po godina. U noći pre operacije, Sv. Kozma i Damjan su mi se prikazali i osetila sam njihovu zaštitu. Umesto 8-10 sati operacije koliko su rekli da će trajati, sa završetkom gde mi lekari ne garantuju baš ništa, trajalo je 1 sat i 45 minuta. Moj oporavak posle operacije tumora na mozgu je bio svima iznenađujuće brz i lak. Hvala Bogu, Sv. Kozmi i Damjanu, Sv. Petki mojoj zaštitnici i Sv. Jovanu svecu zaštitniku našeg doma čiji dan i slavu slavimo.

Trazila sam sebe u dugim godinama. Nisam sebe pronašla. Ostvarila sam se kao majka dvoje dece, moga srca su srca. Nisam osetila ljubav ma koliko da sam je davala svome bračnom partneru. Nismo više zajedno. Ja sam pronašla sebe i svoj mir. Njemu želim zdravlje, mir i sreću.

Za Reiki sam saznala preko neta (razne fb stranice). Kažu stari, ko traži taj će pronaći, ko ište taj će dobiti.

Tražila sam i pronašla, ali nisam od te prve osobe dobila inicijaciju. Pronašla sam i drugu osobu, ali njena energija je bila različita od moje. Nije mi prijala pri tretmanu. Ime Sanja je bilo u mojim mislima. Iskreno rečeno, ne znam gde i kako sam videla tvoje ime sa fb profila. Mislila sam da si neka druga Sanja, jedino sam znala da treba da tražim Sanju, da ona ima veze sa Reikijem. Sam Bog me je tebi uputio.

Naš prvi razgovor je bio toliko prisan, da sam imala osećaj da te odavno poznajem. Sve to nekada davno posloženo, sada je dobilo pravu sliku. 14.11.2019. godine je rađeno usaglašavanje energije, Reiki tretman na daljinu. Sv. Kozma i Damjan su blagosiljali tog dana dešavanje. Kada sam osetila kako energija nežno protiče mojim telom, videla sam rozenkvarc koji me miluje. To je bila muzika duše koju je moja duša osetila. Nežna sonata. Nešto božanski prelepo. Kada sam se zahvalila Bogu što me je uputio tebi, energija je potekla snažno u moj zagrljaj, kao da sam i ja potrčala u zagrljaj Reikiju.

Moja želja je bila da inicijaciju poklonim sebi za rođendan. Razlog je što sam mnoge svoje rođendane dočekala u suzama, želeći da taj datum obrišem iz kalendara da ne postoji. Nisam se radovala kada osvane moj rođendan.

Sada, sada sam brojala dane. Još dva dana, još jedan dan… Tog, 17.11.2019.godine sam celim svojim srcem primila inicijaciju u Usui Reiki I stepena.

Kako sam doživela inicijaciju?

Želela sam da vidim i budem svesna da je to ono što sam priželjkivala, kao što sam bila svesna čina krštenja. Znam da se inicijacija može raditi i na daljinu, ali ja sam želela da sačuvam te slike u sećanju. Bio je veliki strah u meni, da li ću se snaći sa prevozom u velikom i nepoznatom gradu. Bog mi je otvorio sve puteve. Kao da sam na oblačiću snova letela do tvoje kuće.

Prvo smo razgovarale o svemu i svačemu. Mislim da bi imale dvadeset pet sati o čemu pričati. Kada si osetila da sam smirena i opuštena, započela si inicijaciju.

Zatvorenih očiju, u polutami potpune tišine, čulom sluha i mirisa, urezivala sam u sećanje slike na taj dan. U vazduhu su plesali mirisi tamjana i mirisnih štapića. Svetlost iz lampe himalajske soli je dalava toplinu. Sedela sam na stolici i slušala naša disanja, osećala na trenutak hladan dlan ( na glavi ), na trenutak tople prste ( na nogama ). Dva puta kao da sam čula da ćeš povratiti. Možda je to imalo veze sa nečim što je Reiki „ispeglao“ jer znam da ti nista ne činiš. Ti si samo provodnik koji prenosi energiju.

Uživala sam u protoku koji je strujao kroz mene. Prestalo je da postoji vreme u tom mom osećaju miline.

– “Dobro mi došla, čestitam ti.” – rekla si. Taj zagrljaj kojim si me zagrlila je kao zagrljaj kada ja svoju decu zagrlim. Prisan i topao.

Mislila sam da neću jesti, ali posle inicijacije sam bila toliko gladna kao da danima nisam jela. Ručak ću pamtiti kao jelo koje sam prvi put jela i koje sam pozelela j ja da spremam. Jako mi se svidelo, a ti si kao iz Đoletove pesme, „prvo fruštuk, ondak na put“, ne samo da si mi otvorila vrata svoga doma, ti si učinila da se prijatno osećam kao u svom domu.

Počela sam 21 dan samoisceljenja. Dovoljno je da uveče legnem u krevet, ispružim dlanove ka gore i pomislim na Reiki. To prijatno strujanje protekne kroz mene. Osetim u toj toplini i nežnosti da tonem u san. Dok pomislim zahvalnost da izgovorim, hvala ti Reiki, ja već imam miran san.

Hvala Reikiju.

Turinski Branislava.

19.11.2019.”

Do sledećeg čitanja,

Mir i Radost svima.

S ljubavlju,

Sanja.

Autor: Sanja Dejanović

www.reikiskolica.org

 

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Zašto nam tuđi uspesi služe kao motivacioni podsticaj?

Zašto nam tuđi uspesi služe kao motivacioni podsticaj? Tuđi...

Ljubav je igra bez granica

Ljubav je igra bez granica. Upravo naiđoh na neke...

Voće koje podiže raspoloženje: Prirodni izvor sreće

Voće koje podiže raspoloženje: Prirodni izvor sreće. Kada se...

Zašto je seksualnost devojaka/žena sa invaliditetom tabu tema u 21. veku?

Zašto je seksualnost devojaka/žena sa invaliditetom tabu tema u...