Rimejk čuvene serije iz 80-ih godina

Rimejk čuvene serije iz 80-ih godina

 

Nova američka serija MAGNUM na kanalu DIVA

Na kanalu DIVA tokom maja i juna radnim danima od 20.00 stižu epizode nove američke akciono-kriminalističke serije MAGNUM (Magnu P.I, 2018) snimljena na Havajima. Od ponedeljka do petka gledaoci mogu da uživaju u novim avanturama dektiva Magnuma. A ova serija je nastala kao nova verzija čuvene istoimene serije iz 80-ih godina XX veka sa Tomom Selekom. Magnuma sada tumači Amerikanac meksičkog porekla, harizmatični Džej Hernandez (Havaji 5-0, Skandal, Suicide Squad).

Serija Magnum je savremen pogled na čuvenu seriju iz 80-ih godina koja se fokusira na Tomasa Magnuma. Bivšeg odlikovanog pripadnika mornaričkih foka koji. Po povratku kući iz Avganistana, menja svoje vojne veštine i postaje privatni detektiv. Šarmantni skitnica, američki heroj i okoreli navijač Detroit Tajgersa, Magnum živi u kućici za goste na luksuznom imanju. Na kojem radi kao konsultant za obezbeđenje kako bi dopunio svoj budžet. „Glavna“ na imanju je Džulijet Higins. Prelepa i zapovedno nastrojena agentkinja MI 6 čiji je “drugi” posao da uz pomoć svoja dva dobermana pazi da je sa Magnumom sve u redu. Kada Magnumu zatreba podrška na poslu, on se obraća svojim prijateljima od poverenja i kolegama koji su preživeli ratno zarobljeništvo. Teodoru „TC“ Kalvinu, bivšem pilotu marincu koji vodi firmu za obilaske helikopterima. I Orvilu „Riku“ Rajtu, bivšem marincu koji je postao impresario najatraktivnijeg noćnog kluba i najpovezaniji čovek na ostrvu.

Sumnjičav prema Magnumovom ležernom stavu i prisustvu na mestu zločina, detektiv Gordon Kacumoto otkriva da su on i Magnum sličniji nego što bi bilo ko od njih želeo da prizna.

Sa ključevima “oldtajmer” Ferarija u jednoj ruci, avijatičarskim naočarima u drugoj i Old Dizeldorf pivom koje se hladi u frižideru, Tomas Magnum se vratio u igru!

Rimejk čuvene serije iz 80-ih godina

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Šta čitati ove zime?

Šta čitati ove zime? Zima mi je oduvek bila...

Alternativne terapije za ublažavanje bolova u zglobovima kod osteoartritisa

Alternativne terapije za ublažavanje bolova u zglobovima kod osteoartritisa....

Da li je i on bolestan?

Da li je i on bolestan? Polako se približavamo...

Kako ubijaju dobre devojke – YA roman za sve ljubitelje dobrih misterija

Kako ubijaju dobre devojke - YA roman za sve...