REIKI TRETMAN KAO „DIVNA, NEŽNA SONATA“

Dobri ljudi, dragi čitaoci, izvinjavam se što smo prošli petak preskočili da objavimo tekst, ali tempo je bio takav da prosto nije bilo prostora da se oglasim. Ali evo sa puno ljubavi i radosti nastavljamo dalje.

Juče sam imala priliku da radim sa jednom dragom damom koja ne živi u Beogradu pa smo zbog udaljenosti radile Reiki tretman na daljinu. Mislim da sam to i ranije spominjala da se Reiki tretman na daljinu ne odvija preko skajpa kako neki to misle, već primaoc udobno leži u svom krevetu, očiju zatvorenih, miruje i posmatra sebe, osećaje i misli tokom tretmana. Kada se tretman završi onda sledi razgovor tj. konsultacija putem telefona ili preko računara u zavisnosti da li živimo u istoj državi ili ne.

I evo kako mi je ova draga dama tokom razgovora nakon primljenog Reiki tretmana opisala njen doživljaj tretmana: „U početku je to bila nežna energija, ispitujuća koja je strujala kroz celo telo. Najviše sam osetila grlenu čakru, predeo srca i pluća i solar pleksus. Kada sam u jednom trenutku rekla: Bože, hvala ti što si me uputio na Sanju, pojačao se priliv energije. Hladne šake su se ugrejale, a potom su proradile prva i druga čakra. Divna nežna sonata, nežna energija.“

Nakon tremana se osećala lakše, popustio je bol u krstima i u kolenima. Naravno, tokom razgovora smo popričale o nekim traumama, životnim okolnostima sa kojima se borila i  razlozima zbog kojih želi Reiki inicijaciju. Pri prvom kontaktu mi je saopštila da je nešto ranije primila par Reiki tretmana i sa još dvoje ljudi pokušala da zakaže Reiki inicijaciju i obuku ali bi se to izjalovilo, a onda je naišla na mene i kako to Život lepo uredi ispuniće joj se želja da baš na svoj rođendan primi svoju prvu Reiki inicijaciju i započne svoje Reiki putovanje. Takođe mi je tokom razgovora potvrdila da ima problem sa kukovima, naročito levim i da je bila jedna porodična tragedija vezana za dedu a koja se energetiski smestila baš u tom kuku.

Kroz energetski rad radi se na isceljnju naših trauma kako svesnih tako i nesvesnih ali se radi i na isceljenju predaka. U te svrhe se naravno može i treba uključiti i molitva u skladu sa tradicijom ili verovanjima pojedinca.

Do sledećeg čitanja.

S ljubavlju,

Sanja.

Autor: Sanja Dejanović

www.reikiskolica.org

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Da li je i on bolestan?

Da li je i on bolestan? Polako se približavamo...

Kako ubijaju dobre devojke – YA roman za sve ljubitelje dobrih misterija

Kako ubijaju dobre devojke - YA roman za sve...

Insulinska rezistencija u trudnoći

Insulinska rezistencija u trudnoći. Insulinska rezistencija je metaboličko stanje...

5 knjiga koje će pomoći svakoj preduzetnici

5 knjiga koje će pomoći svakoj preduzetnici. A slobodno...