REIKI ISKUSTVO IZ PRVE RUKE

Za današnje izdanje Reiki kolumne prosleđujem vam iskustvo jedne moje učenice Jelene.

“Reiki je u moj život “slučajno” ušao kada mi je bio najpotrebniji. Izdešavale su mi se neke stvari koje su poljuljale moje samopouzdanje, postalo me je strah svega i svačega. Znala sam samo da nešto moram uraditi po pitanju svog stanja. Bila sam svesna da moram promeniti način na koji reagujem na negativne stvari koje mi se dogadjaju. Ali kako? U nekim momentima na kratko bih osetila olakšanje, jer pomislim da se sve verovatno desilo za neko veće dobro, ali me brzo uhvati poznato stezanje u grudima. Gledano sa ove distance, tako je i bilo, jer ne bih bila ovo ko sam danas da nije bilo tako.

Prvi kontakt sa energetskim tehnikama sam imala preko Theta Healinga. Posle prve meditacije sam se osećala mnogo bolje. Ali to je trajalo opet kratko. Odradila sam celu radionicu na odredjenu temu i jako mi je prijalo. Želela sam nešto u čemu mogu sama sebi pomoći. I tako dolazimo do Reikija.

Jako mi je zanimljivo to što mi je osnovni cilj tada bio “reagovati drugačije na negativne situacije”. Danas, pet meseci posle prvog kontakta sa Sanjom, a 3 meseca posle završene reiki obuke prvog stepena, mogu reći da je ono što je najupečatljivija promena kod mene upravo to. Situacije koje su me ranije uznemiravale, sada ih primetim i u većini slučajeva se na tome završi.

Sanja je neko ko ti se posveti maksimalno. Malo sam se pribojavala kako ćemo sve uklopiti, jer mi je beba kada smo počeli imala devet meseci, a dvoje dece u školi. Međutim, i sada se pokazalo tačno da kada si ti spreman pravi učitelj se pojavi, tako da je uz dogovor i razumevanje sve išlo lepo. Sve smo uradile na daljinu. Tretmane sam intenzivno osećala. Posle jednog sam se i isplakala. Inicijacija za prvi stepen je nešto što sam skroz drugačije osetila i doživela u odnosu na tretmane. Najupečatljiviji osećaj je bio osećaj toplote u licu, a usne su mi vibrirale.

Radujem se II stepenu i nastavku rada sa Sanjom.”

Mir i radost svima.

S ljubavlju,

Sanja.

www.reikiskolica.org

Autor: Sanja Dejanović

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti. Danas...

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled....

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom. Da...

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh. Uspešna...