REČ UREDNICE: 76 dana?

Ne znam kako je sa vama, ali meni činjenica da je do kraja ove godine ostalo još 76 dana deluje malo jezivo. Znam da će mnogi pomisliti ili reći „da se foliram, da u tome nema ničeg jezivog, godina kao i svaka druga“…  Ali nije baš tako, dragi moji. Jeziva mi je činjenica da ova godina tako brzo prolazi. Nekako mi se čini kao da sam se okrenula par puta i puf… ode godina. Prvo nas je „drmala“ korona i sva ona halabuka oko tog virusa, a tek će, koliko vidim u medijima (ne brinite se ovo nije tekst o koroni). Malo nas je bacila u rebus, u brigu (kao da je nemamo dovoljno). Bili smo u „zatvoreni“, policijski čas kao za vreme rata. I tako… mesec po mesec… ode godina.

Ali da pređem na suštinu ovog teksta. Činjenica da ga pišem u danu kada je mlad mesec, znači da će biti nešto dobro, makar tako kažu.

 Šta ste uradili do sada? Čime možete da se pohvalite? Da li ste ispunili zacrtane ciljeve? Da li ćete uspeti da ispunite sve ono što ste želeli u ova 76 dana?

Da se ne lažemo, naravno da NE. Biće dobro ako uspete da ostvarite polovinu zacrtanih ciljeva. Kako bih bila iskrena prema vama rećiću vam da ni ja nisam uspela sve da sprovedem u deo, ali dobar deo jesam.

Što se tiče posla, tu uvek ima šta da se radi. Nikako ne mogu da postavim precizan broj ciljeva. Stalno nešto dodajem, a retko kada brišem. Ono što je sigurno i na šta sam veoma ponosna jeste grupa saradnika koja se okupila u magazinu ove godine. Treba zaista ubosti pravi trenutak kada krenete u potragu za potencijalnim saradnicima, koji će uskoro postati vaši ljudi od poverenja i koji će vam pomoći u izgradnji vašeg biznisa. Na svu sreću do sada sam to uspela.

Magazin je dobio jednu drugu notu, jedan drugi smer pisanja. Možda se i publika promenila, ali bitno je da čitanost raste, kao i pratioci. Još jedna stavka štiklirana.

Kurs web novinarstva je u izradi i biće pušten u prodaju krajem godine. Eto i lepog, a i korisnog novogodišnjeg poklona.

Planer Shine & Care takođe će biti u prodaji krajem godine. To je nešto sasvim nesvakidašnje, Self-Care planer kroz koji ćete moći da pratite vaš lični rast i razvoj, kao i svoje navike, rutine…

Za sada sam na dobrom putu da ispunim veći deo onoga što sam na početku godine zacrtala. Lagala bih kada bih rekla da ne bih bila i srećna i ponosna kada bih uspela da ostvarim sve, ali takođe bih lagala kada bih rekla da je to lako i da ću sigurno uspeti. Međutim, ostavljam prostor da mi se želje ostvare i da častim sebe nečim što već dugo želim za uloženi rad i trud.

Poslovni deo obuhvata još mnogo segmenata, ali da vas ne davim više. Imam još 76 dana , pa ću vam pisati kako se odvijaju stvari.

Sa druge strane već dugo, ali baš dugo se dvoumim da li da krenem na NLP. I to traje. Nećkam se ja, ali uvek nađem neki izgovor. Ni sama ne znam zašto, ali sada sam bila uporna i prijavila sam se na NLP Basic edukaciju u trajanju od dva dana. Tako da sada nema nazad. I mogu vam reći da sam veoma ponosna na sebe zbog toga, s obzirom da već duže vreme odugovlačim sa ovom željom. Možda joj je sada prvo vreme za ispunjenje.

Volim da se edukujem što se tiče posla kojim se bavim, te tako već neko vreme pohađam radionicu koja mi je bila na listi želja i traje devet meseci. Svaki sastanak mi veoma prija i uvek se izrode nove ideje, koje mi veoma pomažu. Tu su i knjge koje sam zapisala da ću pročitati tokom ove godine, i moram da se pohvalim da su mi ostale samo još dve knjige sa spiska.

To bi bilo otprilike ono što sam uradila na poslovom planu i jednim delom na ličnom razvoju do sada ( o privatnom životu za sada nema potrebe da pišem). Ono što nameravam da ispunim u ova 76 dana  je umrežavanje sa ženama koje su preduzetnice i da jedna drugoj pomognemo kako bi nam posao krenuo na bolje. Planiram da idem na više meet up-ova na koje me pozivaju, jer realno uvek nađem izgovor da ne odem, koji je sve samo ne realan. I što se posla tiče tu je i jedna novina koja će zasad ostati mala tajna. Rećiću vam samo da je u pitanju prodaja određenih proizvoda, na kojima se intenzivno radi.

Nadam se da ću to uspeti za ovih 76 dana. Hajde da zajedno brojimo dane i naše uspehe. Pišite mi u komentarima šta ste vi uspeli do sada da uradite ili koji deo svojih ciljeva ste ostvarili.

Autor: Lidija Gajić, glavna i odgovorna urednica

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Studio lepote Wizard u novom ruhu!

Studio lepote Wizard u novom ruhu! Renovirani prostor studija...

Proslavite Dan planete Zemlje u Lisca kupaćim kostimima

Proslavite Dan planete Zemlje u Lisca kupaćim kostimima. Dan...

Nekoliko popularnih stilova za uređenje kupatila – pronađite savršen za vas

Nekoliko popularnih stilova za uređenje kupatila - pronađite savršen...

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” – Branka Bešević Gajić

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” - Branka...