Razmislite da li je vaš život vaš talenat Razmislite da li je vaš život vaš talenat
Danas želim da vas uvedem u tekst koji će vam ponuditi priliku da drugačije sagledate život. Da vaš život bude vaš talenat, a ne... Razmislite da li je vaš život vaš talenat

Danas želim da vas uvedem u tekst koji će vam ponuditi priliku da drugačije sagledate život.

Da vaš život bude vaš talenat, a ne vaš teret.

Dobijemo život i u mnogo slučajeva kao odrasle osobe ne znamo šta da radimo sa njim. A život je tu da se koristi i na kraju iskoristi. Talenti se koriste da bi se unapredili naši  vlastiti životi i da bismo ulepšali životne trenutke drugih ljudi. Budu prilike kada želimo da napredujemo i da se razvijamo često gubimo motivaciju zbog raznih životnih faktora.

motivacija-sreca

Međutim kada na život gledamo kao na talenat motivacija ne izostaje. O životu često razmišljamo kao o tamo nečemu što smo eto tako dobili, o nečemu i ne baš tako praktičnom i jasnom. Meni to nije pilo vodu pa sam tražila drugi realniji smisao. Posle nekog vremena smisao se pojavio. A on je sledeći: „Život nije ništa drugo i ništa više  nego talenat za određenu vrednost“.

Kasnije sam konkretno i jasno shvatila šta to čini moj život talentom. A čini ga moj svakodnevni i dugogodišnji trud da na razne načine ulepšam živote drugih ljudi, da im budem podrška. Vi ne možete uvideti koliki je taj moj trud u tome, ali ja duboko osećam da je zbog toga moj život moj talenat. A sigurno svako od vas radi nešto dobro zbog čega je njegov život njegov talenat.

Autor: Milica Đorđević

 

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *