Radionica – Kreiranje zdravih stilova života Sanela Dimitrijević

Zašto sam se odlučila na ovaj korak, iako sam i dalje u onkološkoj priči?

Bolest za mene nije bila tragedija, već otkrovenje. Otkrila sam sebe, svoje iskonske želje i potrebe, svoje JA.

Pre bolesti, kao da sam “odrađivala” život i živela svoj život po tuđim pravilima, instrukcijama, usklađivala ga  sa drugima i sa “trebalo bi da…” Pre bolesti ja nisam bila prava ja. Moj život je bio lutanje, putevi sa stranputicama, slepe ulice. Svaki moj potez, svaki moj korak ili nije vodio nikud ili je vodio u provaliju. Imala sam sve, a pojma nisam imala šta ću sa tim. Kao da sam bila slepa, pa sam hodala nasumice, dodirujući predmete, tapkajući u mraku, okrećući se okolo kao u začaranoj šumi, kao da  sam čitavog života jela bunike… Srljala sam iz propasti u propast, bila žrtva budala, bacala bisere pred svinje, pristajući da se sa njima valjam u blatu, a kada bih im dosadila, otišle bi u drugu blatnjavu  baru sa novom žrtvom, a ja bih ostajala sama sa svojim izgubljenim i uprljanim biserima. I tako u krug, dok me Bog nije žestoko ošamario u 31. godini i poslao mi ozbiljnu bolest.

U vidu te bolesti, darovao mi je promene, osvešćenje, ljubav, prosvetljenje… Jednom mi nije bilo dovoljno, ni drugi put takođe. Stigla sam do trećeg puta-  “treća sreća” kažu. A ja kažem- TREĆI PUT IDEMO PRAVO U CENTAR!

Šta je to centar za mene? To je apsolutna promena, to je život sa autentičnom svrhom, to je konačno rasvetljavanje moje misije.

Uvek sam govorila da se sve dešava sa razlogom, ali sa kojim razlogom?

Da to saznam , trebalo mi je da mi se ozbiljni izazov vraća tri puta, potrebno mi je bilo da sve, ali bukvalno sve izmenim, istumbam i  krenem napred, bez osvrtanja u nazad. Život je SADA. Ne juče, ne sutra, već danas. Kakva će nam budućnost biti ne zavisi ni od kakve sudbine koju nam neko drugi kroji, već od nas samih. To, da li ćemo vozeći bicikl pasti za nekoliko trenutaka, ne zavisi od sudbine, već od toga okrećemo li SADA pedale ili ne. Kad to utuvimo u glavu, rešićemo misteriju zvanu život.

Kakve veze moja radionica ima sa tim?

Ima! Zato što mislim da vam mogu pomoći kroz svoja iskustva da ne brljate bezveze i da ne gubite vreme na čekanja da vam nešto padne sa neba. Da više ne poverujete u to vam je neko drugi ili nešto drugo krivo za vaš problem sa :

 • Kilažom
 • Celulitom
 • Nadutošću
 • Neredovnom probavom
 • Da ne znate šta ćete sa sobom
 • Da ne znate šta je vaša svrha i zašto ste ovde (u stvari, dobro je kada se bar pitate, oni koji žive nesvesno se i ne sete toga)…

Da više ni sekinde ne mislite o tome šta neko drugi misli o vama.

Citiraću Blogdana koji kaže: ” Mišljenje je kao dupe, svako ga ima. Ne ideš ulicom valjda gledajući svačije dupe.”

Meni je ovo genijalno!

Takođe, u vezi sa tim, jedna divna žena mi je rekla – “Kada te ne bude bilo, drugima će biti žao jedan dan, dva dana, nedelju, mesec, šest meseci, možda godinu dana i svi oni će nastaviti svoje živote , a tebe više neće biti. I zašto te onda brine tuđe mišljenje o tebi?!” Što Jovana Miljanović često voli da kaže “Za čije babe zdravlje?”

Ajmo da zajedno radimo na svom zdravlju, na prevenciji, na unapređenju zdravlja, na menjanju nezdravih navika u zdrave. Ajmo da pomognemo jedni drugima, zato postoji grupa.

Na ovoj radionici možete da dobijete:

 • Pomoć grupe (ukoliko na primer hoćete da odete na preventivni zdravstveni pregled, ali se plašite. Zašto?) Objasniću vam koliko i zašto je to važno kroz svoje iskustvo;
 • Da smršate na zdrav i prirodan način bez korišćenja ikakvih veštačkih dodataka;
 • Preporuke za jačanje imuniteta;
 • Zdrave recepte;
 • Preporuke za poboljšanje i unapređivanje zdravlja u vidu knjiga, videa, gostiju iz sveta zdravlja kao što su doktor, psiholog, energetski iscelitelj, motivator, life couche, fitnes instructor, osoba koja preferira i koristi zdrav i veganski način ishrane…
 • O prednosti vegeterijanske i veganske ishrane…

I još mnogo toga.

Radionica „Kreiranje zdravih stilova života“ počinje uskoro,  trajaće  osam nedelja i biće u online formatu u zatvorenoj grupi na facebooku. Radionica sadrži uživo uključenja dva puta nedeljno u kojima ćemo svi kao grupa raditi na menjanju loših i nezdravih navika u dobre i zdrave. Ja ću iz svog ličnog iskustva  govoriti o lečenju od karcinoma, o tome da sam samoj sebi bila živi eksperiment u isprobavanju  prirodnih proizvoda, biljaka, čajeva, suplemenata… kao i o mnogobrojnim metodama i tehnikama koje sam isprobala.

Govorićemo o svim aspektima koji su bitni za kompletno zdravlje, a to su: zdrava ishrana, fizička aktivnost, duhovni i psihološki aspekti kao što su molitve, meditacija, energetska isceljenja, psihoterapija itd.

Biće i zanimljivih gostiju iz sveta zdravlja koji će se uključivati u live i koji će deliti svoje savete (doktor, psiholog itd.)

Radionicu prepručujem pre svega zdravim ljudima kako bi stekli svest o važnosti prevencije – (preventivnih zdravstvenih pregleda), zdrave ishrane, pravilnog kombinovanja hrane,  fizičkih aktivnosti…Takođe, preporučljiva je i za ljude koji imaju neki zdravstveni problem, kako bi naučili da ne odustaju od sebe i svog zdravlja i da ništa nije nemoguće.

Za radionicu se možete prijaviti putem e-maila: dimitrijevics7@outlook.com

U dm na instagram stranici: zdravistilovizi

iIna facebooku na stranici Zdravi stilovi zivota.

Cena radionice je promotivna i košta samo 2.000 rsd. Iskoristite promotivni popust i platite samo 2.000 rsd umesto 10.000 rsd koliko zaista košta.

Radujem vam se unapred.

Sanela Dimitrijević

 

 

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” – Branka Bešević Gajić

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” - Branka...

Tri stanja kroz koja najbolje upoznajemo sebe

Tri stanja kroz koja najbolje upoznajemo sebe. Postoje u...

Preporuke distopijskih romana

Preporuke distopijskih romana. Danas vam predstavljam nekoliko preporuka distopijskih...

Aromatični Uskršnji mafini sa cimetom, lešnikom i šargarepom

Aromatični Uskršnji mafini sa cimetom, lešnikom i šargarepom. Kako...