RADIO MILEVA

Danas cu ja pisati, a vi čitati ako želite dragi moji o ljudima čiji je izgleda primarni zanat slobodan protok informacija od osobe A do ostalih slova azbuke ili abecede. Znači govorimo o tračarama, torokušama i ja ih lično zovem radio Milevama.Taj sam izraz pokupila u ranom detinjstvu više se i ne sećam odakle pa se unapred izvinjavam osobama pod tim imenom.

Takve osobe inace inače pokušavaju da nam odglume prijatelje, ali na vašu sreću ako ih skapirate na vreme dobro je za vas.Ja pustim osobu da prepoznam hrani li samo svoju radoznalost i koliko iskenosti dobijam od takve persone toliko iskrenosti uzvratim.U suprotnom dešava se suprotno.Princip ogledala -to si što vidiš.Stvar je inače jednostavna.Pravila sam i ja lične greške mogu reci slobodno,tobože jadajući se i otvarajući dušu nekim ljudima.Pravila sam pogrešne izbore ljudi kojima bih ponekad licne stvari rekla.Onda budem u sadašnjosti u svojoj svesnosti i bistvovanju.Tada tek otkrivam šta ja to radim pobogu! Zašto ih hranim detaljima iz mog života, mada sam sama kriva. Mnogi su to iskoristili da dobili informaciju za dalji protok, a po neko da se duševno nahrani, pa prijatno im bilo no ipak će to ispovraćati jedog dana trazeći oproštaj ili molitvu ali neka… Retko ko zaista jeste prijatelj u smislu te reči i njegova pitanja drugačije glase i drugaciji vibraciju nose.

Ono znalački šta ima novo ili na prvu radiš li kao da je to sve u životu ?Tako da na tim testovima padaju pojedini koje puštam godinama, dosta mi h je više ,pa bre kad se brinete toliko pošaljite koju hiljadarku eura i neko dobro radno mesto, a ne da pojačavate nesto sa čim se izvesna osoba bori u prevodu ,,Sram vas bilo“.Da si zaista pravi prijatelj pitao bi me kako sam, kako su mi dečica, jesu li zdravi, pa onda daš prostor da ja kažem i pitam koju, no dobro veza se prekida čim se sazna za detalje nekom bitne. Jedan od načina je princip ogledala, ja tebi ti meni isto.Tu se osobe polako povlače, još ako im na pitanje odgovoriš pitanjem pošto to smatraju bezobrazlukom ako uopšte imaju stida te torokuše.Pitanjem na pitanje da stavite do znanja da i vi umete isto nebitno što vas ne zanimaju samo da oterate maloumno proste i po meni baš jadne persone.

Takve osobe su definitivno nezadovoljne svojim životom, svojim izgledom, nisu poštovane, nisu dovoljno voljene, a desava se da to prikrivaju jačom komunkacijom, kreštanjem tako ja to zovem i čestim napadima smeha, da bi bile primećene. Iskreno više volim one ljude nazovimo ih baksuzastog izgleda koji kad otvore usta jednostavno me oduševe, malo reči a puno rečeno. Osobe torokuše su pune gorčine i ljubomore, ali bez premca i to isplivava polako, jer zbog svoje nesigurnosti traže mane u drugima i na drugima pogotovo.Lepo prihvatis ti i takve osobe, objasniš im da te ne zanima rekla-kazala, ni njen loš ten, ni njen celulit, ni ocene njene dece jer ih poredi sa tuđom, ali ne vredi. Retko se ko trgne i sredi i time pomogne sebi a ujedno i društvu.Večina nažalost ostaje takva zauvek,zato vas slatko otpuštam iz svog života tzv.prijatelji moji. Nećete mi srkati energiju, nećete ama baš ništa više znati o meni. Ne poredite se samnom, ja sam ja, ne poredite moju situaciju sa vašom, ne budite ljubomorni što uspevam gde vi nikada nećete ili već dugo niste, a pogotovo moje i vaše sposobnosti kao roditelja, supruge i žene koja je superiška posle tri porodjaja, što se izgleda tiče, pa je zavist očigledna. Pravi prijatelji to ne rade, ne zasniva se prijateljski odnos na protoku nformacija i to nekih bezveznih koje vi prodsledite dalje. Uplešćete se u vrzino kolo, neće da valja uopšte.

Kada ti dajem priču o sebi dajem ti deo mog života torokušo, kad ti dajem vreme isto ti dajem deo svog života, zamislite da tako radimo jedni drugima, ni jedan brak i ni jedno prijateljstvo ne bi opstalo. U SUPROTNOM ALLOOO, RADIO MILEVO….HALO…KRČI….ŠŠŠŠŠ…PUČEEE VEZAAA…ŠŠŠŠŠ.

Autor: Sanja Radojković Đurđević

 

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala....

Kako odabrati pravi kupaći kostim za svoju građu?

Kako odabrati pravi kupaći kostim za svoju građu? Leto...

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...