PUT KA USPEHU PUT KA USPEHU

PUT KA USPEHU

Lifestyle November 9, 2018 ShineM 0

Ako ste rešili da uspete niko i ništa vas ne može sprečiti u tome. Jaka želja i volja je sve što vam je potrebno... PUT KA USPEHU

Ako ste rešili da uspete niko i ništa vas ne može sprečiti u tome. Jaka želja i volja je sve što vam je potrebno uz rad i trud. Da se razumemo, ništa vam neće pasti s neba i ne možete da uspete preko noći.

 

Naoružajte se strpljenjem i istrajnošću.

*** Ono što meni dosta pomaže jesu priče ljudi koji su uspeli. Neke čitam, neke gledam… uglavnom svaka od tih priča mi pomaže na svoj način. Svaka priča mi je ukazala na greške koje pravim na putu ka svom cilju.

*** Čitanje mi takođe dosta pomaže. Tu uvek ima da se nauči nešto novo. Knjige koje mogu da vam pomognu u ostvarenju vašeg sna, svakako vredi pročitati.

 

*** Okružim se pozitivnim i uspešnim ljudima i tada znam da je sve moguće. Znam da će se i moj san ostvariti, jer ako su uspeli oni zašto ne bih uspela i ja uz volju, želju, trud i rad.

*** Istražujem o onom što ja vidim kao svoj cilj i uspeh. Na taj način mogu da dođem do nekih podataka i činjenica koje mi mogu pomoći u samom radu.

*** Fokusiram se na pronalaženje rešenja, na ideje, na smernice… na sve ono što će me odvesti tamo gde ja to želim.

*** I ono veoma bitno, a to je rad na sebi. Rad na pozitivnim mislima, pozitivnim događajima. RAD NA USPEHU !!!

 

Tekst preuzet sa sajta:

https://dolistyle.wordpress.com/

Autor: Lidija Gajić

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *