PUN MESEC- POZIV DA PREVAZIĐETE SVOJE STRAHOVE

Dve prilično značajne karakteristike koje nam nosi ovaj pun mesec, svakako se odnose na konjukciju Meseca i Hirona u Ovnu i T-kvadrat koji čine Sunce i Mesec u svojoj opoziciji sa Saturnom u Jarcu. Sunce i Mesec takođe prave blizak aspekt sa Uranom u Biku . Ove pozicije naglašavaju težinu perioda kroz koji trenutno prolazimo.
Kako izazovan period traje već neko vreme, svi smo intenzivno uključeni u transformacioni ciklus koji je počeo još tokom leta i sad je već u svom punom zamahu. Zvezde nam trenutno ne pokazuju nikakav nagoveštaj kakav će biti krajnji ishod, iako su i Saturn i Uran osnaženi tokom ovog punog Meseca i ukazuju da će se bilo koja rasprava ili konflikti, a koji vode krajnjem razrešenju situacije, čak i intenzivirati tokom narednih nedelja.
Što se tiče uticaja na naša lična dešavanja, poželjno je da obratimo pažnju na ove kosmičke pokazatelje.
Gde u vašem trenutnom procesu odlučivanja, osećate neki unutrašnji konflikt ? Takođe, možete se dvoumiti koji faktor da uzmete u obzir, intuiciju ili listu praktičnih smernica koje vam pomažu da se održite na svom putu ? Kako je u čitav ovaj miks, Hiron dosta umešan, zapravo i postoji realna mogućnost oklevanja usled nedostatka poverenja u sebe. Potrebno je obratiti pažnju u kom smeru nas vode naši strahovi. Prednost je i to što možemo pronaći blagodeti razumevanja za našu ličnu, unutrašnju integraciju svih ostataka neke traume koja nas je davno povredila i učinila ranjivim.
Pozicija Marsa i njegova blizina Saturnu, govori nam da će stvari koje želimo da odradimo, biti teško zaista i odraditi. Oprezno razmatramo ono čemu se nadamo. Tokom čitavog leta bili smo u procesu pokušaja da shvatimo našu pravu motivaciju u onome što želimo da postignemo i tek sada krećemo polako da se aktiviramo.
Važno je u ovom vremenu ostati fleksibilan i prilagoditi se ovim promenljivim uslovima. Pokušajte da idete sa tokom dešavanja i da se uklopite u njih bezbolno. Radeći stvari malo drugačije nego do sada, možete da olakšate život i sebi i drugima oko vas. Ipak, ne idite predaleko ni u ovome inače će te sve morati ispočetka.
Autor: Ivana Živanić

1 Komentar

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kupaći & leto sa Liscom

Kupaći & leto sa Liscom. Lisca i ove godine...

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima. Od...

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije....

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala....