Prva srpska horor serija “Crna svadba” Prva srpska horor serija “Crna svadba”
CRNA SVADBA – Firefly produkcija trenutno priprema prvu srpsku horor seriju pod nazivom “Crna svadba”. Kreatori serije su Strahinja Madžarević i Nemanja Cipranić, koji... Prva srpska horor serija “Crna svadba”

CRNA SVADBA – Firefly produkcija trenutno priprema prvu srpsku horor seriju pod nazivom “Crna svadba”. Kreatori serije su Strahinja Madžarević i Nemanja Cipranić, koji je ujedno i reditelj. Premijera je planirana sledećeg proleća na Superstar kanalu, a repriza će biti dan kasnije na RTS-u.

U glavnim ulogama gledaćemo Jelenu Đokić, Uliksa Fehmijua, Nikolu Koja i Rašu Bukvića. Uliks i Kojo igraće inspektore zadužene za rešavanje brutalnih ubistava. Radnja serije smeštena je u istočnu Srbiju. Biće dosta mističnih momenata i često će se pominjati famozna vlaška magija.

Glavni ženski lik u “Crnoj svadbi” biće Jelena Đokic, koja će se pojaviti u ulozi psihologa. Raša Bukvic je najavio seriju: “Nemanja Cipranić je napisao jedan dobar scenario za dvanaestoepizodnu seriju “Crna svadba”. U pitanju je jedan horor koji je jako dobro napisan i svi imamo velika očekivanja.”

Za više informacija o filmovima i serijama posetite instagram profil Tvinemania.

Izvor: Tvinemania

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *