Prošlost i budućnost jeansa Prošlost i budućnost jeansa
Jeans su bile i biće ono u čemu se svi osećaju udobno. To je jedini komad odeće koji se može kombinovati za svaku priliku... Prošlost i budućnost jeansa

Jeans su bile i biće ono u čemu se svi osećaju udobno. To je jedini komad odeće koji se može kombinovati za svaku priliku a da opet izgledate profesionalno i sofisticirano.

Kada god pomislim na različite modele jeans-a setim se američke serije,, Prijatelji ” i već iz nje mogu izvući stajlinge kako prošlosti tako i budućnosti, a neki komadi mode ipak ostaju zauvek tu!

Podsetimo se par njih…

1.Široke farmerke visokog struka izgledaće moderno ako ih spojite sa pastelnim gornjim delom jednostavnih linija i aksesoarom u istom tonu, a jakna sa stikerima u stilu osamdesetih prebačena preko ramena će svaki običan outfit pretvoriti u modni pogodak.

2.Novi način da danas nosite farmerke je da ih podvrnete i otkrijete članke. Njihov kroj je od presudne važnosti. Poenta ovog trenda je nonšalantna elegancija, a skinny jeans će vas odvesti na zabranjenu teritoriju.

3.Spajanje različitih materijala je odavno IN u industriji mode. Iscepane farmerke ili duks su savršen izbor ako odlučite da izvedete svoje omiljene modne kombinacije i upadljiv nakit za dnevni look. Printovi, jače boje – šta god vam padne napamet, jer teksas ide uz sve.

Autor: Rebeka Brošćanc 

 

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *