Proljeće je, probudi se i TI – Poklon, jednomjesečni online program uživo Proljeće je, probudi se i TI – Poklon, jednomjesečni online program uživo
U želji da podržim žene u ovoj iscrpljujućoj situaciji, koja je potpuno nezdrava za naš mentalni i emotivni dio, a koja je ista za... Proljeće je, probudi se i TI – Poklon, jednomjesečni online program uživo

U želji da podržim žene u ovoj iscrpljujućoj situaciji, koja je potpuno nezdrava za naš mentalni i emotivni dio, a koja je ista za sve žene od Australije preko Evrope do Amerike, ja sam za vas kreirala mini online program koji će se odvijati uživo!

Besplatni mini online program se sastoji od 4 interaktivne radionice koje se sastoje od kratkih predavanja i efikasnih procesnih vježbi iz coachinga. Radićemo na slijedeće izuzetno važne teme:

1.    Pretvori svoj san u cilj koji se ostvaruje

Naučit ćeš kako da svoj važni cilj definišeš i zapišeš po najuspješnijoj metodologiji na svijetu. Kroz hipno meditaciju postižeš emotivno uskladjivanje sa svojim ciljem.

2.    Putovanje ka tvom fantastičnom cilju
Određivanje jasnih koraka koji te vode dan po dan do tvog cilja. Naučit ćeš važnost i uticaj fleksibilnosti na tvoj cilj i tvoj život .

3.    Tvoja unutrašnja snaga
Podizanje tvog samopouzdanja i motivacije uz efikasnu procesnu vježbu ,,sidrenje”.

4.    Kraljica svog života

Naučit ćeš kako funkcioniše program ponašanja koji na tvom nesvjesnom nivou određuje koliko ti vrednuješ sebe. Kroz totalno opuštajuću hipno meditaciju preuzimaš kontrolu svog programa vrednovanja sebe i postaješ kraljica svog života.

Prijave NA LINK:

https://ispunjenzivot.com/proljece-je-probudi-se-i-ti/ 

su do subote 3. aprila 2021 godine, do 12.00 sati. Broj mjesta je ograničen.

Gdje? Kada? Kako?

Mini radionice su ponedeljkom u 19.30 – 20.30 sati
Počinjemo u ponedeljak 5. aprila u 19.30 – 20.30

Lokacija: Online preko Zoom aplikacije

Požuri i obezbedi svoje mesto na vreme, je ove radionice učiniće da se bukvalno probudiš I počneš da živiš punim plućima. I ne zaboravi, broj mesta je ograničen. Čekam te.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *