PRIRODAN LOOK KAO IMPERATIV PRIRODAN LOOK KAO IMPERATIV
Opis ovog izgleda treba da vas asocira na prave stvari jer je prirodno stanje ustvari pravo stanje stvari. Trendovi šminkanja koji ne praktikuju jak... PRIRODAN LOOK KAO IMPERATIV
Opis ovog izgleda treba da vas asocira na prave stvari jer je prirodno stanje ustvari pravo stanje stvari.
Trendovi šminkanja koji ne praktikuju jak make up ili maskaru, oni su koji dominiraju i koji se kopiraju jer kod ovog načina šminkanja, trepavice mogu da dođu do izražaja i da deluju zaista prirodno. One i treba da izgledaju prirodno razmaknuto i da budu savršeno oblikovane takve kakve su, bez nekih dodatnih pomagača.
Tzv. bezbojne ili prirodne trepavice predstavljaju kontrast uobičajenom načinu šminkanja i definitivno su trend za sebe. U svetu je ovaj trend poznat pod nazivom beauty positivity.
Kako do ovog izgleda ?
Prvo trepavice odvojite četkicom, a na kraju kompletnog sređivanja lica, uvijte ih malo uvijačem. Ukoliko želite dodatno da naglasite trepavice, možete da koristite bezbojnu maskaru. Gelirana struktura maskare učiniće da se održi prvobitni oblik trepavica, ali i da se intenzivira ton prirodne boje tena. Ovde može dobro da posluži i prajmer. Nakon njegove primene, područje oko očiju izgledaće sveže i sjajnije nego bez njega.
Na kraju šminkanja, stavite malo senke neke svetlije boje koju ćete samo naneti na kapke laganim tapkanjem.
Autor: Ivana Živanić

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *