PRIPREMITE KOŽU ZA ZIMU PRIPREMITE KOŽU ZA ZIMU
Ide zima a sa njom i hladnije vreme koje baš i nije prijatelj kože vašeg lica i tela i zato ih treba dobro pripremiti... PRIPREMITE KOŽU ZA ZIMU

Ide zima a sa njom i hladnije vreme koje baš i nije prijatelj kože vašeg lica i tela i zato ih treba dobro pripremiti za to. Evo par saveta.

TEMELJAN PILING TELA I LICA

Temeljan piling kože lica i tela je neophodan kako bi se skinuo sloj izumrlih ćelija i kako bi pospešili samu cirkulaciju. Sasvim je dovoljno da ovo uvedete u svoj ritual dva puta nedeljno. Uz to ne zaboravite piling ruku i usana.

HIDRATACIJA

Svakodnevna hidratacija lica, dnevnom i noćnom kremom, kao i raznim serumima i tonicima daće vašem licu svežinu i blistavost i pripremiti ga za hladne dane.

Hidratacija tela uljima ili kremama za telo doprineće elastičnosti vaše kože i umanjiće crvenilo koje se zimi često javlja.

MASKE

Ne zaboravite na maske za lice. Koristite onu koja odgovara vašem tipu kože. Dva puta nedeljno je sasvim dovoljno.

ZA ZAVODLJIVE USNE

Nega usana pre i tokom zime je veoma važna, jer usne brzo ispucaju, dobiju crvenilo i razne iritacije. Piling usana (koji možete uraditi uz pomoć kafe i četkice za zube, tako što ćete uz pomoć četkice istrljati kafu po usnama) i dobro labelo (ili šta već koristite) pomoćiće vašim usnama da ostanu lepe i zavodljive.

Autor: Lidija Gajić

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *