PRETPOSLEDNJA SEZONA SERIJE  KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS  NA KANALU E!  OD 27. SEPTEMBRA PRETPOSLEDNJA SEZONA SERIJE  KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS  NA KANALU E!  OD 27. SEPTEMBRA
Globalna hit serija Keeping Up with the Kardashians vraća se na E! kanal sa najnovijom  19. sezonom  nedeljom u 21.00 od 27. septembra. U... PRETPOSLEDNJA SEZONA SERIJE  KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS  NA KANALU E!  OD 27. SEPTEMBRA

Globalna hit serija Keeping Up with the Kardashians vraća se na E! kanal sa najnovijom  19. sezonom  nedeljom u 21.00 od 27. septembra.

U najnovijoj sezoni, koja je najavljena kao pretposlednja, Kardašian-Džener porodica suočava se sa nekim od najvećih izazova do sada. Baviće se temama kao što su trudnoća, korona virus i još mnogo toga.

Pokušavajući da se oporave od razočaranja, članovi porodice imaju problema sa ukazivanjem poverenja i međusobnim konfliktima, a Kim, Kortni i Kloi suočavaju se sa važnim odlukama, i kao roditelji i kao pojedinci. Kada je porodično jedinstvo uzdrmano i dok svi ulaze na nepoznatu teritoriju u svojim životima koju treba osvojiti, obavezno ispratite šta će se dalje desiti!

Tokom ove sezone čuvena porodica se nalazi u karantinu, kao i ostatak planete, tako da će gledaoci moći da vide kako se oni snalaze u tome. Članovi porodice su se sami snimali i imali Zoom pozive da bi pružili svojim fanovima pogled na najnovije okolnosti u njihovim životima.

Promo VIDEO najnovije 19. sezone:

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *