PREPORUKE (kratko) PREPORUKE (kratko)
Ako volite dobru knjigu, dobar film, muziku i još svašta nešto možda vam ovaj tekst pomogne 🙂 KNJIGE koje bih preporučila su: ” Spletkarenje... PREPORUKE (kratko)

Ako volite dobru knjigu, dobar film, muziku i još svašta nešto možda vam ovaj tekst pomogne 🙂 KNJIGE koje bih preporučila su: ” Spletkarenje sa sopstvenom dušom” i ” Kao da se ništa nije dogodilo” Marija Jovanović. Obe knjige su starijeg datuma, ali su prožete onim tananim osećanjima ljubavi, nežnosti, dobrote i snagom koja dolazi nakon izdaje; zatim SVE KNJIGE GIJOMA MUSOA, francuskog pisca. Knjige su mu neverovatan spoj trilera i ljubavnih tema; ”Santa Marija Della Salute” Isidora Bjelica, nešto novo i drugačije; ”Tvrđava” Meša Selimović, divna, dirljiva i poučna knjiga. Što se tiče FILMOVA tu spadaju oni koje bih ja mogla da gledam iznova i iznova: Prljavi ples, lagana ljubavna priča o igranju; Prohujalo sa vihorom, mislim da je svaki komentar suvišan; Bulevar Revolucije, zato što je to moj omiljeni film :); Veliki Getsbi, odlična ekranizacija vrhunskog književnog dela; Mama Mia, savršen mjuzikl sa puno pesme i smeha.

MUZIKA: obavezan Balašević, zbog balada koje zvuče tako iskreno i istinito da me svaki put pogode; Crvena Jabuka–Hitovi; Merlin, zbog svega. POZORIŠTE: ”Kontejner sa 5 zvezdica”, smešan osvrt na život 90-ih i naravno moj omiljeni glumac :). HRANA: Hrono ishrana, pored toga što je jako zdrava pomaže i u mršavljenju. Lično sam se uverila i za 5 meseci sam sknula 14kg (o tome ću opširnije pisati u nekom od sledećih tekstova).Kao MESTO ZA IZLAZAK preporučila bih vam vašu gradsku biblioteku i obližnji park 🙂 I na kraju drage moje VREME SAMO ZA VAS: Obavezna masaža, depilacija, hidracija lica u važem omiljenom kozmetičkom salonu ili u kućnoj radinosti i poseta frizeru. Drago mi je ako sam vam pomogla i ako sam vam dala neku ideju. Do skorog pisanja :*

Preuzeto sa sajta:

https://dolistyle.wordpress.com/

Autor: Lidija Gajić

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *