Predlozi za savršeno nedeljno popodne

Predlozi za savršeno nedeljno popodne. Savremeni način života donosi nam brzi tempo. A sa njime i sve što uz njega dolazi. Stres, dosta sati provedenih na poslu, nedostatak vremena za porodicu i sebe. Svaki trenutak proveden sa porodicom i nama dragim ljudima je neprocenjiv. Obično su za to rezervisana nedeljna popodneva. Stoga, hajde da pronadjemo neke načine da ih što lepše provedemo.

Jedna od ideja je druženje uz hranu u prirodi. Okupljanje i druženje porodice i prijatelja u prirodi je idealan način da provedete nedeljno popodne, a da pri tom imate i određenu fizičku relaksaciju. Samim tim što se vreme provodi na svežem vazduhu obećava zdravo i interesantno provedeno vreme. Ne mora to uvek biti planina, obala jezera, reke ili mora. Nečije dvorište ili bašta će nam takođe pružiti dobar prostor za pravljenje hrane uz lepo druženje, priču, smeh, pesmu.

predlozi-za-savrseno-nedeljno-popodne-gledanje-filma

Za sve koji uživaju u dobrim filmovima, predlog je  da slobodno vreme provedete gledajući neki dobar film u kući ili u bioskopu. U zavisnosti od toga da li želite  da se udobno zavalite u vaš krevet ili fotelju ili ste više ljubitelj bioskopskih sala.

predlozi-za-savrseno-nedeljno-popodne-bojenje

Predlog za sve  one koji imaju decu mlađeg uzrasta  jeste crtanje, bojenje, igranje plastelinom. Dakle, kretivnost i druženje u isto vreme.

Predlozi za savršeno nedeljno popodne

predlozi-za-savrseno-nedeljno-popodne-voznja-koncert

Vožnja bicikala ili rolera  je takodje jedan od načina da kvalitetno i zdravo provedete drugi dan vikenda.

predlozi-za-savrseno-nedeljno-popodne-koncert

Odlazak na neki koncert,  predstavu,utakmicu  ili poseta muzeju će vam takođe omogućiti interesantno provedeno nedeljno popodne.

predlozi-za-savrseno-nedeljno-popodne-voznja-citanje-knjiga

Čitanje knjige uz laganu muziku obećava mirno i kvalitetno provedeno vreme svima koji žele da se osame u svom domu  i prikupe pozitivnu energiju za nastupajuću radnu nedelju.

predlozi-za-savrseno-nedeljno-popodne-zooloski-vrt

Poseta  zoološkom vrtu  i druženje sa životinjama je još jedna od ideja za lepo nedeljno popodne. Toliko toga lepog možemo doživeti družeći se sa  životinjama.

predlozi-za-savrseno-nedeljno-popodne-setnja

Duge šetnje sa prijateljima, porodicom ili kućnim ljubimcima ( ili sve zajedno).  Uz pauze u nekom lepom restoranu ili kafiću su takođe dobar način da završite odmor u toku vikenda i pripremite se za nove izazove i aktivnosti na poslu i u kući.

predlozi-za-savrseno-nedeljno-popodne-kafa-prijatelji

Ukoliko vam se ni jedan od predloga nije dopao ili ste većinu njih u skorije vreme oprobali, predlažem vam još jedan način da savršeno provedete nedeljno popodne: budite sa onima koje volite. Sve ostalo ćete smisliti „u hodu“.

Autor: Tatjana Bogičević

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom mestu?

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom...

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?...