PREDLOZI ZA BRZE I JEDNOSTAVNE FRIZURE PREDLOZI ZA BRZE I JEDNOSTAVNE FRIZURE
Pored dobro uklopljene odevne kombinacije i šminke ono što je bitno svakoj ženi jeste frizura. U zavisnosti od toga šta nam se plasira i... PREDLOZI ZA BRZE I JEDNOSTAVNE FRIZURE

Pored dobro uklopljene odevne kombinacije i šminke ono što je bitno svakoj ženi jeste frizura. U zavisnosti od toga šta nam se plasira i šta nam diktiraju modni trendovi menja se i sam stil naših frizura. Međutim, postoji nešto što ne izlazi iz mode, što je večno. U narednim redovima možete pročitati nešto više o frizurama koje će uvek biti IN.

NISKA PUNĐA

Ovu frizuru prosto morate da volite. Toliko elegancije i prefinjenosti na jednom mestu učiniće čudo, čak će i vaša odeća zajedno sa šminkom biti u drugom planu.

VISOK REP

Ono što smo nosile kao devojčice ponovo je aktuelno. Najbrži i najjednostavniji način, očešljajte se i visoko vežite rep. Spremne ste za tili čas.

TALASI

Malo prelomljena kosa sada je veoma aktuela. Možete je uviti pomoću sprave koja je tome namenjena, a možete i na boho traku. Ima puno tutorijala na youtubu za ovu frizuru.

PLETENICA

Jednostavno upletite običnu pletenicu i odmah imate frizuru. Jednostavno i brzo.

Ovo su naši predlozi za brze i jednostavne frizure. Pišite nam u komentarima da li vam se dopadaju naši predlozi.

Autor: Lidija Gajić

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *